Administer Oyj

Administer vahvistaa toimintaansa Varkaudessa ostamalla Varkauden Educan tilitoimistoliiketoiminnan

Jaa
Administer Oyj Lehdistötiedote 10.5.2023 klo 8.30

Administer Oyj ja Varkauden Educa Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Administer ostaa Varkauden Educa Oy:n tilitoimistoliiketoiminnan. Administerillä on jo oma, viime vuonna hankittu tilitoimisto- sekä palkkahallintopalveluja tarjoava toimisto Varkaudessa ja liiketoimintakauppa vahvistaa yhtiön alueellista toimintaa.

Administerin tavoitteena on palvella asiakkaita mahdollisimman lähellä, työllistää Suomessa ja laajentua valtakunnallisesti sekä kansainvälistyä. Administer jatkaa uudella liiketoimintakaupalla kasvustrategiansa toteuttamista; vuonna 2022 liiketoimintakauppoja tehtiin yhdeksän ja tämä on vuoden 2023 toinen kauppa.

"Jatkamme edelleen Administerin kasvustrategian toteuttamista. Digitaalisuuden ohella paikallinen toiminta ja aluetuntemus ovat konsernimme syvää osaamista. Varkauden seutu on merkittävä talousalue, ja tällä kaupalla kasvatamme alueellista markkinapotentiaalia", sanoo Administer-konsernin toimitusjohtaja Kimmo Herranen.

"Näen liiketoimintakaupassa hyvää synergiaetua. Kaupan myötä voimme tarjota asiakkaillemme aiempaa kattavammat palvelut, mutta edelleen paikallisesti, lähellä asiakasta. Liiketoimintakaupan myötä saamme varmistettua tilitoimistoliiketoimintamme jatkuvuuden", Varkauden Educa Oy:n perustaja ja omistaja Kirsti Tamminen sanoo.

Lisätiedot:

Kimmo Herranen
toimitusjohtaja
Administer-konserni
puh. 050 560 6322
sähköposti: kimmo.herranen@administer.fi

Kirsti Tamminen
Varkauden Educa Oy
Puh. 040 564 3333
kirsti.tamminen@varkaudeneduca.fi

Varkauden Educa Oy
Varkauden Educa Oy:n erikoisosaamista ovat tilitoimistopalvelut, taloushallinnon sähköisten järjestelmien käyttöönottopalvelut sekä talouspäällikkö- ja henkilöstöhallinnon palvelut.

Tietoja julkaisijasta

Administer Oyj
Administer Oyj
Itämerenkatu 5
00180 Helsinki

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja, ohjelmistopalveluja sekä henkilöstövuokrausta tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 53 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 700 taloushallinnon ammattilaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Administer Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme