Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan päätöstiedote 9.5.

Jaa
Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunta kokoontui tiistaina 9. toukokuuta. Kokouksen päätöstiedote on julkaistu kaupungin verkkosivuilla.

Helsingin pelastusjohtajaksi Marko Rostedt

Lautakunta valitsi Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen pelastusjohtajan virkaan insinööri YAMK, pelastusalan insinööri AMK Marko Rostedtin. Pelastusjohtaja johtaa pelastustoiminnan palveluja ja toimii pelastustoiminnan palveluiden päällikkönä pelastuskomentajan alaisuudessa.

Toimialan talouden ja toiminnan ennuste

Lautakunta merkitsi tiedoksi toimialan talouden ja toiminnan ennusteen 28.2.2023 tilanteessa ja kehotti toimialaa valmistelemaan kolmivuotisen muutosohjelman talouden tasapainottamiseksi tietyin ehdoin.

Lisätietoa lautakunnan päätöstiedotteessa.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sotepe

Hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille yhteistyöllä ja vahvalla osaamisella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan päätöstiedote 3.10.3.10.2023 19:38:54 EEST | Tiedote

Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunta piti kokouksen tiistaina 3. lokakuuta. Kokouksen päätöstiedote on kaupungin verkkosivuilla. Helsingin perhepalvelujen johtajaksi Terhi Pippuri Lautakunta valitsi tässä kokouksessa Helsingin perhepalvelujen johtajaksi yhteiskuntatieteiden lisensiaatti Terhi Pippurin 1.11.2023 alkaen. Terhi Pippuri tulee johtamaan lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys -palvelua, johon kuuluvat neuvolat ja lapsiperheiden kotipalvelu, kouluterveydenhuolto sekä perheiden erityispalvelut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme