Vetter Communications Oy

Suomen välittävin konsulttitalo Klarigo täyttää 20 vuotta: "Myös pehmeillä arvoilla voi tehdä kovaa bisnestä"

Jaa
Helsinkiläinen konsulttiyhtiö Klarigo Oy täyttää 20 vuotta. Yhtiön liikevaihto kasvoi viime tilikaudella reilulla 32 prosentilla ja myös nettotulos moninkertaistui edellisestä vuodesta. Klarigo tunnetaan Suomen välittävimpänä konsulttitalona – pehmeät arvot ovat yhtiön liiketoiminnan kulmakivi.
Toimitusjohtaja Jenni Khadrin ja kehitysjohtaja Marketta Iivarin mukaan Klarigon ytimessä on inhimillisyys. Niina Stolt / Ihana Elämys Oy
Toimitusjohtaja Jenni Khadrin ja kehitysjohtaja Marketta Iivarin mukaan Klarigon ytimessä on inhimillisyys. Niina Stolt / Ihana Elämys Oy

”Myös pehmeillä arvoilla voi tehdä kovaa bisnestä”, Klarigon toimitusjohtaja Jenni Khadr toteaa. Tämän 20 vuotta täyttävän konsulttiyhtiön liikevaihto kasvoi viime tilikaudella reilut 32 prosenttia ja oli yhteensä 2 miljoonaa euroa. Myös nettotulos monikertaistui.

”Hyvinvoivat ihmiset suoriutuvat töistään paremmin, ja se näkyy myös viivan alla tuloksessa”, Khadr paljastaa. Tärkeintä on hänen mukaansa työn ja vapaa-ajan tasapaino, ja että hän itsekin voi omalla toiminnallaan vaikuttaa johtamansa yhtiön arvomaailman ylläpitämiseen – ja vaalia sitä muuttuvassa maailmassa. Khadr ei toimitusjohtajana tee ympäripyöreitä työpäiviä, eikä halua kenenkään alaisensakaan tekevän.

Sama arvomaailma yhdistää sekä Klarigon operatiivista johtoa että omistajia: ”Tavoitteenamme ei ole maksimaalinen tuotto tai pörssiin listautuminen. Haluamme säilyttää Klarigon tasavertaisena yhteisönä, joka tarjoaa inhimillisen vaihtoehdon niin työntekijöille kuin asiakkaillekin”, Khadr kertoo. ”Minulle on tärkeää, että aikaa ja jaksamista jää myös työn ulkopuolisille asioille. Työyhteisön sisällä on myös tärkeää vaalia yhdessä tekemistä – meillä on Klarigolla esimerkiksi oma talviuintikerho!"

Klarigon 20-vuotisjuhlavuosi on yhtiölle tärkeä merkkipaalu. Klarigolla on Khadrin mukaan selkeät kasvutavoitteet: ”Haemme orgaanista, maltillista kasvua. Haluamme pitää kiinni olemassa olevista asiakkuuksista ja kehittää niitä samalla kun hankimme uusia asiakkaita.”

Monet Klarigon asiakassuhteista ovat jatkuneet vuosia tai jopa vuosikymmeniä. ”Toimeksiannoissakin on kyse siitä, että ihminen kohtaa ihmisen. Konsultoinnissa parasta on se, kun tutustuu ihmisiin”, kehitysjohtaja Marketta Iivari summaa. ”Epävakainakin talousaikoina tulevaisuus näyttäytyy valoisana, kunhan vaan jatkamme itsestämme ja toisistamme välittämistä.”

Tietoa Klarigosta

Klarigo Oy on vuonna 2003 perustettu konsulttitalo, joka tarjoaa talouden, henkilöstöhallinnon ja analytiikan palveluita. Yrityksen 20 työntekijän lisäksi Klarigo tekee yhteistyötä laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Yhtiön toimisto sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.

Klarigo tarjoaa yritysasiakkailleen erilaisia konsulttipalveluja: kokonaisarkkitehtuuria, kehityshankkeita, muutoshallintaa, koordinointia, käyttöönottoa ja integraatioita – asiantuntijapalveluja ja lisäkäsiä niin talouden kuin HR:n puolella. Yhtiö tuottaa myös erilaisia analytiikka- ja raportointipalveluita.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jutta Vetter / Vetter Communications Oy
press@vetter.fi
050 54 66 000

Kuvat

Toimitusjohtaja Jenni Khadrin ja kehitysjohtaja Marketta Iivarin mukaan Klarigon ytimessä on inhimillisyys. Niina Stolt / Ihana Elämys Oy
Toimitusjohtaja Jenni Khadrin ja kehitysjohtaja Marketta Iivarin mukaan Klarigon ytimessä on inhimillisyys. Niina Stolt / Ihana Elämys Oy
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vetter Communications Oy
Vetter Communications Oy
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

http://www.vetter.fi

Vetter Communications Oy on tamperelainen viestintätoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja yritysmaailman viestintä- ja mediatiedotustarpeisiin suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja italiaksi. 


Yhtiö osallistuu monipuolisesti myös operatiiviseen toimintaan asiakkaidensa kansainvälisissä suhteissa, ja viestintää hoidetaan luonnollisena osana asiakkaiden myyntiprosessia.

Asiakkaina on liike-elämän toimijoita monelta eri sektorilta, muun muassa kotimaisia ja kansainvälisiä IT-taloja, tekniikan ja teollisuuden toimijoita, asianajotoimistoja, ilmailualan edustajia sekä kulttuurialan toimijoita.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vetter Communications Oy

Työelämätutkimus: noin puolet suomalaisista vuorotyöläisistä ei pääse itse vaikuttamaan omiin työmääriinsä – myös työntekijöiden arvostus laskenut19.5.2023 06:35:00 EEST | Tiedote

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on julkaissut vuosittaisen työelämätutkimuksensa. Sen mukaan 49 % Suomen vuorotyöläisistä ei pääse itse vaikuttamaan tekemiinsä työmääriin ja vain 55 % kokee, että työnantaja arvostaa heidän tekemäänsä työtä. Molemmat aspektit ovat heikentyneet viime vuoden luvuista. Vuorotyöläisiä ovat esimerkiksi monet terveydenhuollon työntekijät, lähetit, ravintolatyöntekijät ja kaupan alan henkilöstö.

Pohjoismaiden suurin B2B-ohjelmistoalan sijoitusyhtiö etsii suomalaisia piilotalentteja – kiertue rantautuu Suomeen 8.5.20234.5.2023 09:15:00 EEST | Tiedote

Pohjoismaiden suurin B2B-ohjelmistoalan sijoitusyhtiö, suomalaisen M-Brainin pääomistaja Monterro saapuu Nordic Software Tour -kiertueellaan myös Suomeen. Yhtiö haluaa löytää lisää kunnianhimoisia suomalaisia B2B-ohjelmistoyhtiöitä. Pysähdyspaikat Suomessa ovat Oulu, Jyväskylä, Tampere ja Helsinki. Kiertue koostuu kokonaisuudessaan 32 kaupungista ympäri Pohjoismaita.

83 % pohjoismaisista SaaS-yrityksistä uskoo, että kasvuvauhti kiihtyy tai pysyy samana – eniten optimismia on suomalaisissa ohjelmistotaloissa13.4.2023 13:00:43 EEST | Tiedote

Monterro on julkaissut vuosittaisen pohjoismaisia B2B-ohjelmistoyrityksiä koskevan Nordic Software Growth Benchmark -kasvututkimuksensa. Tutkimus osoittaa, että yli puolet (52 %) yrityksistä uskoo kasvuvauhdin kiihtyvän vuonna 2023 ja noin joka kolmas (31 %) yritys uskoo kasvuvauhdin pysyvän samana edellisvuoteen verrattuna. Eniten optimismia on suomalaisissa ohjelmistoyrityksissä, joista peräti 65 prosentissa kasvun uskotaan nousevan ja kiihtyvän.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme