Vaasan Sähkö Oy

”Tarkennukset sähkönmyyjien yhteisiin pelisääntöihin on hyvä asia”

Jaa
Kuluttaja-asiamies on päättänyt antaa markkinaoikeuden arvioida mm. Vaasan Sähkön hintailmoittelua ja etenkin lokakuussa 2022 voimaan astuneen hinnan hintailmoituksessa esille nostettuja syitä korotukselle. Kuluttaja-asiamiehen mukaan Vaasan Sähkö ei ole hintailmoituksessaan tarpeeksi hyvin tuonut esille kytköstä uuden hinnan ja hankintakustannusten välillä.
Vaasan Sähkö. Kuva: Ann-Sofi Berg
Vaasan Sähkö. Kuva: Ann-Sofi Berg

Päätös viedä asia markkinaoikeuteen perustuu tahtoon saada ennakkopäätöksen muodossa sähkönmyyntialalle tarkempia pelisääntöjä sekä hinnankorotustilanteita selkiyttäviä menettelytapoja.

Vaasan Sähkössä katsotaan, että asia on positiivinen.

- Mielestämme on hyvä asia, että näitä asioita tarkastellaan koko alan menettelytapojen näkökulmasta. Näin kommentoi toimitusjohtaja Stefan Damlin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vaasan Sähkö. Kuva: Ann-Sofi Berg
Vaasan Sähkö. Kuva: Ann-Sofi Berg
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Konserniin kuuluu tytäryhtiö Vaasan Sähköverkko Oy. Konsernissa työskentelee noin 135 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2022 oli noin 330 milj. euroa. Vuonna 2022 Vaasan Sähkö täytti 130 vuotta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Vaskiluodon lämpövarasto laajenee30.6.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

Vaasan Vaskiluodossa vuonna 2020 käyttöönotettu, tällä hetkellä laatuaan Suomen suurin käytössä oleva lämpöenergiavarasto laajenee vielä kuluvana vuonna noin kolmen gigawattitunnin verran. Samassa yhteydessä otetaan käyttöön kaksi uutta sähkökattilaa, jotka tuovat yhteensä 120 megawattia lisätehoa kaukolämmön tuotantoon. Ratkaisut lisäävät kaivattua joustoa energiajärjestelmään ja yhteiskunnan energiaomavaraisuutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme