Hesburger

6 000 kilometriä vähemmän kuittipaperia - Hesburgerin itsepalvelukassoille uusi asiakaskuitti

Jaa
Hesburger on kehittänyt uuden asiakaskuitin yhdessä ohjelmistokehityskumppani Taisteen kanssa.
Kuvassa Hesburger Turku Linja-autoaseman ravintolapäällikkö Emma Väisänen.
Kuvassa Hesburger Turku Linja-autoaseman ravintolapäällikkö Emma Väisänen.

Kuitti on entistä selkeämpi ja kompaktimmassa koossa. Yhteen asiakaskuittiin menee jatkossa 45 % vähemmän paperia. Kuittipäivityksen ansiosta Hesburger-ravintoloissa säästyy vuodessa noin 6 000 kilometriä kuittipaperia, joka vastaa matkaa Suomesta Intiaan.

”Idea kuittiuudistukseen lähti liikkeelle ravintolahenkilökuntamme antamasta palautteesta. Kiitos meidän työntekijöillemme, jotka osallistuivat innokkaasti kehittämistyöhön”, Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti sanoo.

Uusi asiakaskuitti tuli käyttöön kaikissa Hesburgereiden itsepalvelukassoissa tämän vuoden huhtikuussa. Uudistettu asiakaskuitti tulee käyttöön myös kaikkiin Hesburgerin kassoihin, kun vanhat PC-kassat korvataan uusilla Hesburger-kassoilla asteittain tämän ja ensi vuoden aikana.

Vastuullisia valintoja

Kuittiuudistus on yksi esimerkki Hesburgerin käytännön vastuullisuusteoista. Vastuulliset ja ympäristöystävälliset ratkaisut ovat luonteva osa Hesburgerin toimintaa. Kierrätämme esimerkiksi ranskalaisten paistoöljyn biopolttoaineeksi. Käytettyä paistoöljyä kerätään yli 300 Hesburger-ravintolasta Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Kaikkiaan ravintoloistamme kerätään vuositasolla talteen yli 420 tonnia käytettyä paistoöljyä.

Käytämme myös uusiutuvaa energiaa, hyvitämme tuotteidemme hiilijalanjälkiä, teetämme työvaatteita kierrätysmateriaaleista ja tuemme koululiikuntaa Suomessa sekä paikallisten lasten koulunkäyntiä Bangladeshissa.

”Tekemisemme on koko ajan yhä vastuullisempaa – kyse ei ole vain yksittäisistä teoista vaan koko tavastamme ajatella ja toimia”, Jari Vuoti sanoo.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuvassa Hesburger Turku Linja-autoaseman ravintolapäällikkö Emma Väisänen.
Kuvassa Hesburger Turku Linja-autoaseman ravintolapäällikkö Emma Väisänen.
Lataa
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hesburger
Linnankatu 34
20100 TURKU

+358 (0)2 4808 9000http://www.hesburger.fi/

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun palveluksessa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2022 verollinen myynti Suomessa oli 264 miljoonaa euroa ja ulkomailla 145 miljoonaa euroa. 

 

Lue lisää:

www.hesburger.fi
www.taiste.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hesburger

Matkalla pikaruoka-alan houkuttelevimmaksi työnantajaksi15.6.2023 08:30:00 EEST | Tiedote

Hesburgerin henkilöstötutkimus toteutettiin huhtikuussa 2023 kaikissa toimintamaissamme yhteistyössä Kulmia Insight Oy:n kanssa. Yli 3 000 heseläistä osallistui tutkimukseen. Suomesta tutkimukseen osallistui noin 1 400 Hesburgerin työntekijää. Henkilöstökokemuksen mittaamista uudistettiin sekä kysymysten että menetelmän osalta ja siten tulokset eivät ole vertailukelpoisia kaikilta osin edellisten vuosien tuloksiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme