Singa Oy

Singan karaokedata kertoo: Käärijän Cha cha cha on ykkössuosikki Euroviisuissa

Jaa
Singan karaokepalvelu toimii 34 maassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa. Tuoreen lauludatan mukaan Käärijän Cha cha cha on suosituin Euroviisukappale ja selvästi edellä Ruotsin Loreenin Tattoota.

”Singan kaikista Euroviisumaista keräämä lauludata paljastaa, että Cha cha cha on kansainvälinen menestys. Se on saavutus, koska kappale on pääosin suomenkielinen. Käärijä on ilmiö myös karaokemaailmassa”, sanoo Singa Oy:n toimitusjohtaja Atte Hujanen.

Karaokekulttuuria maailmanlaajuisesti uudistaneella Singalla on tuoretta lauludataa tuhansista kodeista, ravintoloista ja muista laulupaikoista ympäri maailmaa. Tämän datan perusteella Euroviisukappaleista eniten lauletaan Käärijän Cha cha chata. Loreen tulee selvänä kakkosena ja muut karaokesta löytyvät viisusuosikit kuten Norjalaisen Alessandran Queen of Kings ja Ukrainan Tvorchi ovat kaukana takana.

Suomessa Cha cha cha on noussut myös vauhdilla tämän hetken lauletuimmaksi karaokekappaleeksi ohi kestosuosikkien kuten Vesa-Matti Loirin version Eino Leinon runosta Lapin kesä tai Baddingin Paratiisi. Myös UMK:ssa hyvin menestynyt Kuumaa on kiilannut suosituimpien laulujen 10 parhaan joukkoon. 

”Cha cha cha noussut Suomessa tämän hetken suosituimmaksi karaokekappaleeksi. Uskon, että se tuo meille uusia karaokelaulajia. Se on hauska, mutta ei ihan helppo laulettava”, kommentoi Hujanen.

Lauletuimmat karaokebiisit Suomessa:
1. Cha cha cha – Käärijä
2. Lapin kesä – Vesa-Matti Loiri
3. Paratiisi – Rauli Badding Somerjoki
4. Surujen kitara – Topi Sorsakoski, Agents
5. Sininen huivi – Souvarit
6. Ylivoimainen – Kuumaa
7. Viidestoista yö – Juice Leskinen
8. Vihreät niityt – Olavi Virta
9. Pyydä vain – Kirka
10. Tuomittuna kulkemaan – Samuli Edelman, Vesa-Matti Loiri


Linkki euroviisuvalikoimaan
Cha cha chata ja muita euroviisukappaleita pääsee laulamaan: https://singa.com/fi/lists/eurovision-karaoke/jZ98w

Singa Oy on suomalaislähtöinen yritys, jonka Singa-nimistä kuluttajille suunnattua karaokesovellusta on ladattu yli 1,5 miljoonaa kertaa 34 maassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa. Kaupalliseen käyttöön tarkoitettua Singa Business -palvelua käyttää yli 1200 karaokepaikkaa.

Lisätietoja Singasta:

Yhteydenotot:

Jouni Pesola
CMO Singa
+358 50 4067699

jouni@singa.com

Koko mediapaketti https://singa.com/press

Singan kuluttajasovellus: www.singa.com

Singa Business: www.singa.com/business

Media: www.singa.com/press

Blog: www.singa.com/blog

Facebook: www.facebook.com/singamusic

Instagram: www.instagram.com/singakaraoke

Linkedin: ​​www.linkedin.com/company/singakaraoke

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Singa Oy
Siltasaarenkatu 16
00530 Helsinki

Singa Oy on kehittänyt maailman ensimmäisen täysin digitaalisen karaoken suoratoistopalvelun, jonka avulla laulaminen on helppoa ja hauskaa kotona sekä ravintoloissa, kouluissa, vanhainkodeissa ja oikeastaan ihan missä tahansa. Palvelu toimii samaan tapaan kuin Spotify tai Netflix, mutta kuuntelemisen tai katsomisen sijasta lauletaan karaokea. 

Singassa on Suomen suurin yli 100 000 kappaleen jatkuvasti päivittyvä laulukirjasto, josta löytyy laulettavaa jokaiselle, missä ja milloin tahansa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Singa Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye