Kangasalan kaupunki

Osallistuvalla budjetoinnilla toteutetaan palloilutapahtuma ja 3 Kaarinaa – festari

Jaa
Kangasalan kaupungin osallistuvalla budjetoinnilla toteutetaan FC Kangasalan järjestämä matalan kynnyksen palloilutapahtuma la 8.7. ja 3 Kaarinan festarit la 26.8.
Lili ja Luna
Lili ja Luna
Osallistuva budjetointi on käytössä Kangasalan kaupungilla nyt neljättä vuotta. Kaupunkilaisten ideoista ja ehdotuksista valittiin äänestykseen ne, joiden toteuttaminen on mahdollista kaupungin resurssien puitteissa. Valituista tapahtumista kaupunkilaiset äänestivät toteutettaviksi FC Kangasalan palloilutapahtuman, 3 Kaarinaa -festarin sekä Harjufestin. 
 
Rentoa jalkapallon pelailua sisältävä matalan kynnyksen palloilutapahtuma on ohjattu ja maksuton. Ilmoittautuminen on 15.6. mennessä ja mukaan voi tulla joko yksin, kavereiden kanssa, perheenä, tai omalla joukkueella. Tapahtuma järjestetään Kangasalan Kyötikkälän urheilukeskuksessa (Lätsä-Pekan tie 21). 
 
Kangasalan Raudanmaan kyläyhdistyksen järjestämä 3 Kaarinaa - festarin pääesiintyjinä nähdään Pete Parkkonen ja Lili & Luna. Idolsin kautta suosioon noussut Pete Parkkonen on julkaissut uransa aikana 4 menestyksekästä albumia, joista viimeisin ylitti platinarajan. Kantria soittavan duon Lili & Luna muodostavat Leena Tirronen ja Sanni Savolainen. Yhtyeen esikoisalbumi Kolme kaljaa ja kaupunkiin julkaistiin 2022. Festivaalin Early Bird -liput ovat nyt myynnissä alennettuun hintaan. Tapahtuma järjestetään Raudanmaan kylässä (Ponsantie 1269). 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kangasalan kaupunki,
Kulttuurituottaja Leo Van Aerschot,
p. 040 610 9492, leo.van.aerschot@kangasala.fi

Kuvat

Lili ja Luna
Lili ja Luna
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kangasalan kaupunki
Kangasalan kaupunki
Kunnantie 1
36201 Kangasala

03 5655 3000http://www.kangasala.fi

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 33 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Vanhojen kiinteistöjen purkaminen Kangasalan K-Supermarketin tontilta alkaa18.9.2023 16:47:40 EEST | Tiedote

Kangasalan keskustassa K-Supermarketin laajentamisen mahdollistava kaava on saanut lainvoiman alkuvuonna 2023. Kaupan laajentamisen ja tontin uusien järjestelyiden suunnittelu on käynnissä. Keskon tontilla Ellintien ja Finnentien välissä osoitteissa Finnentie 3, Ellintie 1 ja 5 sekä Ainontie 6 ja 8 olevien vanhojen rakennusten purkutyöt aloitetaan 18.9. alkavalla viikolla. Purkutöiden on tarkoitus valmistua marraskuun loppuun mennessä. Purkamistyöstä aiheutuu jonkin verran ympäristöhäiriöitä, kuten ääntä, pölyä ja työmaaliikennettä, mutta haitat pyritään minimoimaan. Purku-urakoitsijana toimii Enerkon Ympäristöpalvelut Oy. Purkutyötä tehdään arkipäivinä ja melua aiheuttavat työvaiheet suoritetaan klo 9 ja 18 välillä. Työmaa-alue aidataan ja työmaa-alueeseen rajoittuville katualueille osoitetaan väliaikaiset liikenteenohjausjärjestelyt. Purkutyöt ovat askel eteenpäin kaupan laajennushankkeessa. Laajennuksen rakennustöiden on suunniteltu alkavan vuoden 2024 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme