Selvitys: Taksi tulee kimpassa sähköpotkulautaa edullisemmaksi

Jaa

VertaaEnsin.fi vertaili sähköpotkulautojen vuokrahinnat kesälle 2023. Selvitimme myös, onko sähköpotkulauta taksia edullisempi keskustan alueella. Suoraan selvitykseen pääset tästä: https://www.vertaaensin.fi/blog/sahkopotkulauta

Selvityksen keskeiset huomiot:

  • Mikäli ajat 20 kertaa kuukaudessa yli kolmen minuutin ajan, sinun kannattaa valita kuukausipaketti minuuttiveloituksen sijaan. Muussa tapauksessa minuttiveloitus tulee edullisemmaksi.

  • Mikäli et ole liikkeellä yksin, tulee taksinkäyttö edullisemmaksi henkilöä kohden. 5 km matkalla taksi on kahdelle henkilölle 40 % halvempi vaihtoehto.

  • Oma sähköpotkulauta maksaa itsensä takaisin jo 2-3 ajokauden aikana vuokrattavaan sähköpotkulautaan verrattuna.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoa selvityksen tarjoajasta

VertaaEnsin.fi on osa eurooppalaista Samlino-konsernia, joka on perustanut taloustuotteiden vertailusivustoja Suomen lisäksi myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. VertaaEnsin.fi-palvelun toimintaidea on yksinkertainen: Me vertaamme, sinä säästät! Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää sivustoa edullisempien talouspalveluiden löytämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VertaaEnsin.fi

Selvitys: Vihreän sähkön suosio romahti sähkökriisin myötä - nyt trendi taas nousussa1.8.2023 06:30:00 EEST | Tiedote

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi:n tuorein markkinakatsaus osoittaa, että kuluttajien mielenkiinto vihreitä sähkösopimuksia kohtaan osoittaa elpymisen merkkejä. Tilaston lähteenä on yli miljoonan sähkösopimuksensa kilpailuttaneen kuluttajan data kolmen viime vuoden ajalta (heinäkuu 2020-heinäkuu 2023). Katso tarkemmat tiedot osoitteesta: https://www.vertaaensin.fi/sahko/tuotantotavat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme