Rakennusliitto ry

Kimmo Palonen Rakennusliiton puheenjohtajaksi

Jaa
Rakennusliiton uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Kimmo Palonen, 54. Tamperelainen Palonen on toiminut Rakennusliiton varapuheenjohtajana ja neuvottelupäällikkönä. Hän on koulutukseltaan putkiasentaja.

Liiton varapuheenjohtajaksi valittiin Jyrki Ojanen, 54. Helsinkiläinen Ojanen on toiminut liiton vastaavana lakimiehenä.

Rakennusliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Matti Harjuniemi, 64, siirtyy eläkkeelle kesällä.

Rakennusliiton 25. liittokokous jatkuu lauantaina mm. liiton sääntöjen ja julkilausumien käsittelyllä.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Rakennusliitto ry
Rakennusliitto ry
Siltasaarenkatu 4
00530 HELSINKI

020 774 003 (puhelinvaihde)http://www.rakennusliitto.fi


Rakennusliitto on 66 000 rakentajan muodostama SAK:lainen ammattiliitto. Liitto pyrkii turvaamaan ja parantamaan jäsentensä työoloja ja palkkausta. Liitto solmii rakennusalojen yleissitovat työehtosopimukset.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliitto ry

Rakennusliiton Palonen: Viranomaiset lietsovat rakentajien työttömyyttä29.9.2023 12:09:33 EEST | Tiedote

Rakennusalan suhdanne synkkenee syksyn edetessä, ja alan työttömyys on voimakkaassa kasvussa. Lomautusten ja ehdollisten irtisanomisten määrä tulee entisestään kasvamaan, kun meneillään olevat rakennuskohteet talven lähestyessä valmistuvat. Rakennusteollisuus RT:n tuoreen suhdannekatsauksen mukaan vapaarahoitteisen asuntotuotannon määrä romahtaa tänä vuonna jopa 80 % edelliseen vuoteen verrattuna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme