Rakennusliitto ry

Rakennusliiton liittokokousasiakirja: Työvoiman hyväksikäyttö on estettävä ja työtaisteluoikeus säilytettävä

Jaa
Rakennusliitto linjasi 25. liittokokouksessaan 12.–13.5. Helsingissä liiton tavoitteita ja tulevaa toimintaa. Liittokokousasiakirjassa todetaan, että Rakennusliitto varmistaa toiminnallaan jäsenilleen parhaan mahdollisen työmarkkina-aseman rakennusalalla.

Työehtosopimustoiminnassa liitto hakee laajempaa liittolaisuutta rakentajien etujen varmistamiseksi. Rakennusliitto vaatii myös työtaisteluoikeuden säilyttämistä nykyisellä tasollaan kansalaisten perusoikeutena.

Liittokokousasiakirja [pdf]

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Rakennusliitto ry
Rakennusliitto ry
Siltasaarenkatu 4
00530 HELSINKI

020 774 003 (puhelinvaihde)http://www.rakennusliitto.fi


Rakennusliitto on 66 000 rakentajan muodostama SAK:lainen ammattiliitto. Liitto pyrkii turvaamaan ja parantamaan jäsentensä työoloja ja palkkausta. Liitto solmii rakennusalojen yleissitovat työehtosopimukset.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme