Viisas Elämä Oy

Ota voimaannuttavat mantrat osaksi arkeasi

Jaa
Petra Strengin uutuusteos Mantra – Tie sanojen salaisuuksiin (Viisas Elämä 2023) rohkaisee lukijaa ottamaan ikivanhoista perinteistä juontavat mantrat osaksi kiireistä arkea. Teos on ensimmäinen suomen kielellä julkaistu kirja eri traditioiden mantraperinteistä ja mantrojen merkityksistä.
Kirjailijan kuva: Markku Pajunen. Kannen kuva: Petra Streng. Kansi: Jaana Racero.
Kirjailijan kuva: Markku Pajunen. Kannen kuva: Petra Streng. Kansi: Jaana Racero.

”Mantrojen kauneus ja niiden tuoma syvä rauha ovat ihmiskunnan suurimpia aarteita.”
– Petra Streng uutuusteoksessa Mantra – Tie sanojen salaisuuksiin

Petra Strengin kirjoittama ja kuvittama inspiroiva opas, Mantra – Tie sanojen salaisuuksiin, johdattaa lukijan mantraamisen vuosituhantiseen perinteeseen tarjoten hänelle käytännöllisiä keinoja stressin ja kiireisen elämänrytmin tauottamiseen. Teos on ensimmäinen suomeksi julkaistu kirja aiheesta kaikille, jotka haluavat parantaa keskittymiskykyään ja hiljentää mielensä arjen ajatuksista.

”Tärkeintä on luoda sellainen meditaatioharjoitus, joka tuntuu itsestä mielekkäältä ja mahdolliselta toteuttaa. Toiselle mantrojen melodinen laulaminen tuntuu heti luontevalta, toinen haluaa toistaa japaa. Kokeilemalla löydät sinulle sopivimpia muotoja.” ohjeistaa Petra Streng lukijaa mantraamisen aloittamiseen uutuusteoksessaan. 

Petra Streng on kuvataiteilija (TaM), kirjailija ja joogaohjaaja (KRI). Hän toimii laajalti taiteen ja hyvinvoinnin kentällä. Petra fasilitoi erilaisia tapahtumia ääneen, joogaan ja taiteeseen liittyen. Hän myös säveltää ja laulaa mantramusiikkia Vayu Naam -nimisessä yhtyeessä. Strengin rakkaus mantraan syttyi jo yli 20 vuotta sitten hänen asuessaan Berliinissä. Siitä lähtien mantra on kulkenut hänen mukanaan elämän kaikissa vaiheissa. Streng on ohjannut mantrameditaatiota sadoille joogaharrastajille ja nähnyt, miten se on auttanut ihmisiä monin tavoin. 

Mantra – Tie sanojen salaisuuksiin ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 22.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kirjailijan kuva: Markku Pajunen. Kannen kuva: Petra Streng. Kansi: Jaana Racero.
Kirjailijan kuva: Markku Pajunen. Kannen kuva: Petra Streng. Kansi: Jaana Racero.
Lataa
Kannen kuva: Petra Streng. Kansi: Jaana Racero.
Kannen kuva: Petra Streng. Kansi: Jaana Racero.
Lataa
Kuva: Markku Pajunen
Kuva: Markku Pajunen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutuusteos: Paranna ruoansulatuskanavan hyvinvointia lääkehoidon aikana27.9.2023 08:47:00 EEST | Tiedote

Miten ravinto ja elintavat vaikuttavat vatsan ja suoliston hyvinvointiin? Miten vähentää lääkehaittojen vaikutusta ruoansulatukseen ja ravitsemustilaan? Farmasian tohtori Johanna Räikkösen uutuusteos Voiko vatsasi hyvin? – Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana (Viisas Elämä 2023) tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla ennaltaehkäiset ja vähennät ruoansulatuskanavaan kohdistuneita lääkehaittoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme