Viisas Elämä Oy

Paranemisen avain -teos ilmestyi juhlapainoksena

Jaa
Alexander Loydin ja Ben Johnsonin kansainvälinen menestysteos Paranemisen avain on ilmestynyt uudelleen suomenkielisenä juhlapainoksena.
Kansi: Taivo Org
Kansi: Taivo Org

Psykologian ja luonnonmukaisen lääketieteen tohtori Alexander Loyd kehitti Paranemisen avain -menetelmän auttaakseen vaimoaan toipumaan kliinisestä masennuksesta ja ahdistuksesta. Stressitason laskemiseen tarkoitetut harjoitukset aktivoivat immuunijärjestelmän, joka alkaa korjata kehon epätasapainotiloja.

“...kehossa esiintyvien sairauksien ainoa syy on fysiologinen stressi, ja Paranemisen avaimien on todettu poistavan tämänlaatuista stressiä tavalla, joka on ennennäkemätön lääketieteen historiassa.” – Alexander Loyd teoksessa Paranemisen avain

Juhlapainoksen helpot ja tieteellisesti testatut Paranemisen avain -harjoitukset ovat auttaneet lukemattomia ihmisiä ympäri maailmaa. Tutkimuksissa onkin todettu, että Paranemisen avain -menetelmä käynnistää kehon oman mekanismin, joka poistaa 95% kaikkien sairauksien ja sairastamisen syistä.

Jotta paraneminen on mahdollista, on ihmisen Loydin mukaan tiedostettava kehossaan vallitseva stressitila: “... aivan ensimmäinen kysymys, joka meidän viimeisimpien tutkimusten mukaan tulisi itsellemme ongelmatilanteessa esittää, on: ”Mikä stressi tämän aiheuttaa ja miten voin poistaa sen?”"

Paranemisen avain -harjoitusten lisäksi juhlapainos sisältää muun muassa 10 sekunnin tehoharjoituksen stressin lievittämiseen.

Alexander Loyd on bestseller-kirjailija, jolla on tohtorintutkinto psykologiasta sekä luonnonmukaisesta lääketieteestä. Hänen kehittämiään menetelmiä sovelletaan ympäri maailmaa fyysisten, emotionaalisten sekä menestykseen tai ihmissuhteisiin liittyvien ongelmien ratkaisemisessa.

Ben Johnson (k. 2019) oli lääketieteen, osteopatian ja luonnonmukaisen lääketieteen tohtori. Johnsonin laaja kokemus teki hänestä merkittävän nimen täydentävän, integroivan ja luonnonmukaisen lääketieteen alalla. Parannuttuaan vuonna 2004 Paranemisen avain -menetelmän avulla Lou Gehrigin taudista hän luennoi menetelmästä eri puolilla maailmaa.

Paranemisen avain -teoksen 10-vuotisjuhlapainos ilmestyi kirjakauppoihin huhtikuun lopussa.

Viisas Elämä järjestää ilmaisen Paranemisen avain -webinaarin 23.5. klo 18.00. Webinaarissa haastatellaan Paranemisen avain -teoksen kirjoittajaa Alexander Loydia. Haastattelijana toimii stressivalmentaja Miia Huitti.

Voit ilmoittautua webinaariin tästä: https://viisaselama.fi/viisaat-webinaarit/

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kansi: Taivo Org
Kansi: Taivo Org
Lataa
Kansi: Taivo Org
Kansi: Taivo Org
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Kehity taitavaksi kuuntelijaksi ja auttajaksi uutuuskirjan avulla14.2.2024 08:47:00 EET | Tiedote

Kaipaatko toimintaohjeita erilaisten vaikeuksien ja kriisien ratkaisemiseen? Olli Lehtisen uutuusteos Auta kaveria keskustellen – Näin kuuntelet, ymmärrät ja ratkaiset ongelmia (Viisas Elämä, 2024) tarjoaa oivalluksia taitavan ja toisen huomioivan keskusteluavun antamiseen. Teos kerää yhteen kriisityöntekijöiden ja psykoterapeuttien osuvimmat keskusteluohjeet helposti omaksuttavaksi oppaaksi.

Eheä lapsuus on kasvattajan vastuu24.1.2024 08:48:00 EET | Tiedote

Kaverivanhemmuudessa lapsen kannateltavaksi on annettu liikaa vastuuta. Tämä on hyvin haitallista lapsen kasvulle ja kehitykselle. Päätösvalta on oltava vanhemmalla, vaikka vapauden ja rajojen sopivan suhteen löytäminen voi olla haastavaa. Kasvatusvaikuttaja, rehtori Jarno Paalasmaa haluaa auttaa kasvattajia löytämään lapsen eheän kasvun turvaamat rajat uutuuskirjassaan Vapaus ja rajat — Kaverivanhemmuudesta kasvattajaksi (Viisas Elämä, 2024).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye