WSOY

Jenni Haukion muistelmateos ilmestyy 29.5. – Haukio kertoo kirjastaan yleisötapahtumassa Helsingin Akateemisessa

Jaa
Jenni Haukion herkkäviritteinen muistelmateos Sinun tähtesi täällä ilmestyy maanantaina 29.5. ja hän kertoo kirjastaan kirjan ilmestymispäivänä Helsingin Akateemisessa Kirjakaupassa klo 17. Yleisölle avoimessa tilaisuudessa Haukio kertoo teoksen synnystä ja kokemuksistaan isänmaan palveluksessa kustantaja Anna-Riikka Carlsonin haastattelemana.

Jenni Haukio on kokenut Suomen palvelemisen ja asemansa tasavallan presidentin puolisona etuoikeutena ja kunniatehtävänä. Sinun tähtesi täällä kertoo siitä näkyvästä ja näkymättömästä työstä, jota Haukio on isänmaan hyväksi tehnyt kymmenen vuoden ajan.Hän kirjoittaa kohtaamistaan ihmisistä, avaa presidentin puolison roolia sekä kertoo työstään itselleen läheisimpien teemojen parissa. Näihin lukeutuvat luonnon ja eläinten suojelu, lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen, lottien ja veteraanien henkisen perinnön vaaliminen sekä suomalainen kirjallisuus, taide ja kulttuuriperintö.

Sinun tähtesi täällä ilmestyy painettuna ja e-kirjana sekä Jenni Haukion lukemana äänikirjana.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
WSOY, viestintäpäällikkö Tuuli Leppänen, tuuli.leppanen@wsoy.fi, puh. 040 5646 734

 Helsingin Akateeminen Kirjakauppa, Keskuskatu 1, 00100 Helsinki. 

Avainsanat

Kuvat

Jenni Haukio, Sinun tähtesi täällä, kansikuva
Jenni Haukio, Sinun tähtesi täällä, kansikuva
Lataa
Jenni Haukion kirjailijakuva (c) Laura Malmivaara
Jenni Haukion kirjailijakuva (c) Laura Malmivaara
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Nimitysuutinen: Ville Laihonen WSOY:n graafiseksi suunnittelijaksi ja Art Directoriksi20.6.2023 12:59:40 EEST | Tiedote

Graafikko Martti Ruokonen aloitti WSOY:llä 1990 ja jää syksyllä 2023 eläkkeelle. Hän on jättänyt kädenjälkensä satoihin kirjoihin, ollut monen kirjailijan luottograafikko ja luonut WSOY:n graafista ilmettä tavalla, joka jää historiaan. Ruokosen omaleimaisesta otteesta ei voi erehtyä: hänen suunnittelunsa on klassisen vähäeleistä ja erehtymättömän tyylikästä, ja siksi hänen suunnittelemansa kirjat kestävät aikaa. 1.8.2023 WSOY:n graafisena suunnittelijana ja Art Directorina aloittaa Ville Laihonen, jolla on vahva kokemus niin mainostoimiston monipuolipuolisista visuaalisen suunnittelun töistä kuin kirjankansisuunnittelusta. ”On upeaa päästä visuaalisena suunnittelijana mukaan rakentamaan suuresti arvostamaani kustannusalan brändiä tällaisena haasteellisena yltäkylläisyyden aikana, jossa digitalisaation mukana tuoma viihdetulva täyttää ihmisten arjen ja vapaa-ajan”, Ville Laihonen toteaa. WSOY:n kotimaisen kaunokirjallisuuden kustantaja Anna-Riikka Carlson kertoo olevansa kiitollinen Mar

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme