Pirkanmaan ELY-keskus

Leppäkorventie poikki Ruovedellä Myllylahden siltatyömaan vuoksi

Jaa
Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus uusii Ruovedellä Myllylahden putkisillan. Siltatöiden ajaksi Leppäkorventien liikenne ohjataan kiertotielle.

Ruovedellä Leppäkorventien (maantie 14317) alittava, vuonna 1972 rakennettu teräsputkisilta korvataan uudella teräsputkella. Siltapaikka sijaitsee 40 metriä Rantalantien liittymästä pohjoiseen.

Leppäkorventie joudutaan sulkemaan liikenteeltä tietyön ajaksi, mistä aiheutuu merkittävää haittaa liikenteelle. Liikenteen käytössä on kolmen päivän ajan kiertotie. Reitti kulkee Väärinmajantien (maantie 344) ja Hyyryläntien (maantie 3441) kautta. Tie on suljettu liikenteeltä tiistain 23.5. klo 8.00 ja torstain 25.5. klo 20.00 välisenä aikana.

Leppäkorventiellä nyt tehtävä teräsputkisillan uusiminen sisältyy Pirkanmaan kaksivuotiseen putkisilta- ja rumpu-urakkaan, jossa ELY-keskus uusii useita kohteita eri puolella Pirkanmaata.

Urakoitsijana toimii Sundström Ab Oy. 

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Ulf Sundström, Sundström Ab Oy, p. 0400 139 216
Projektipäällikkö Mikko Asunen, Varsinais-Suomen ELY-keskus, p.0295 024 106
Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 097
Tilaajan valvontakonsultti Ville Holopainen, insinööritoimisto HolVi Oy,
p. 050 3740 620

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme