Tampere Filharmonia

MEDIAKUTSU: Iltapäiväkahvit ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvalin seurassa pe 26.5.

Jaa
Tampere Filharmonian ja ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvalin upea 10-vuotinen taival huipentuu tähän kevääseen ja jäähyväiskonserttiin Tampere-talossa lauantaina 27.5.2023 klo 19. Meillä on ilo kutsua median edustajat perjantaina 26.5. konsertin harjoituksiin, sekä läksiäiskahveille maestron kanssa.
Santtu-Matias Rouvali. Kuva: Ville Hautakangas
Santtu-Matias Rouvali. Kuva: Ville Hautakangas

Tervetuloa seuraamaan Tampere Filharmonian Näkemiin, Santtu-Matias -konsertin harjoitusta pe 26.5. klo 13–14 Tampere-talon Isoon saliin. Tänä aikana valokuvaaminen harjoituksessa on medialle sallittu. Harjoitusta johtaa konsertin kapellimestari Santtu-Matias Rouvali.

Harjoituksen päätyttyä on mahdollisuus siirtyä vapaamuotoiseen kahvitilaisuuteen maestro Rouvalin seurassa. Kahvittelun lomassa hän kertaa vuosiaan ja kokemuksiaan Tampere Filharmonian ylikapellimestarina ja taiteellisena johtajana, sekä vastaa median kysymyksiin.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään ke 24.5.2023.

Ilmoittaudu tästä.

Lisätietoja tilaisuudesta Tampere Filharmonian viestinnästä:
Leena Mäki-Suominen, p. 050 388 7168, leena.maki-suominen@tampere.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Santtu-Matias Rouvali. Kuva: Ville Hautakangas
Santtu-Matias Rouvali. Kuva: Ville Hautakangas
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampere Filharmonia
Tampere Filharmonia
Tampere-talo, Yliopistonkatu 55
33100 Tampere

https://www.tamperefilharmonia.fi/

Tampereen kaupunginorkesteri Tampere Filharmonia on 97 muusikon huipputasoinen sinfoniaorkesteri, joka soittaa myös kamarimusiikkia, viihdettä, lastenkonsertteja ja balettia. Orkesterin koti on Tampere-talossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampere Filharmonia

Tampere Filharmonian konserteissa kävijöistä lähes jokainen suosittelisi – livekonsertti voittaa verkkokonsertin ja lipun hintaa pidetään sopivana29.8.2023 14:30:00 EEST | Tiedote

Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n jäsenorkesterit toteuttivat kevään 2023 aikana valtakunnallisen kävijätutkimuksen, jonka tavoitteena oli selvittää konserteissa kävijöiden tyytyväisyyttä ja toiveita. Tutkimuksen perusteella suomalaisilla orkestereilla on tyytyväistä yleisöä. Tampere Filharmonian tuloksista erottuvat vahva kokemus vakioasiakkuudesta ja korkea sitoutuminen seudun omaan orkesteriin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme