Helsingin kaupunki, kaupunginkansliaHelsingin kaupunki, kaupunginkansliaHelsingin kaupunki, kaupunginkanslia

MEDIAKUTSU: Ilmastoteot teemana kaikille avoimessa Sustainable Cities -keskustelufoorumissa 26. toukokuuta

Jaa
Kolmas Sustainable Cities Discussion Forum järjestetään kaupungintalon tapahtumatorilla perjantaina 26. toukokuuta kello 9–10.30. Kestäviin kaupunkeihin ja YK:n Agenda 2030 -toimintaohjelmaan keskittyvän tapahtuman teemana on SDG13-tavoite eli ilmastoteot. Tilaisuus on englanninkielinen.
Tapahtuman puhujat ovat (vas.) Iina Oilinki, Juhana Vartiainen, Mia Malin, Tuuli Kaskinen, Kunal Sen, Edwin Moses Sitati ja Aditya Bahadur.
Tapahtuman puhujat ovat (vas.) Iina Oilinki, Juhana Vartiainen, Mia Malin, Tuuli Kaskinen, Kunal Sen, Edwin Moses Sitati ja Aditya Bahadur.

Keskustelufoorumin järjestäjät Helsingin kaupunki ja YK-yliopiston WIDER-instituutti toteuttavat tämänkertaisen tilaisuuden yhteistyössä Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston Kestävyystieteen instituutin (HELSUS) Sustainability Science Days -tapahtuman kanssa.

Puhujina kuullaan johtavaa ilmastokestävyyden tutkija Aditya Bahaduria ja useita muita paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen tason asiantuntijoita.

YK-yliopiston WIDER-instituutin johtaja Kunal Sen ja Helsingin pormestari Juhana Vartiainen toimivat tapahtuman isäntinä ja avauspuhujina.

Kaikille avointa tilaisuutta voi seurata Helsinki-kanavalla. Media voi saapua seuraamaan tilaisuutta myös paikan päälle.

Ohjelma

Klo 8.30–9 Kahvitarjoilu ja ilmoittautuminen

Klo 9–10.30
Avauspuheenvuorot: Helsingin pormestari Juhana Vartiainen ja YK-yliopiston WIDER-instituutin johtaja Kunal Sen

Pääpuheenvuoro: ‘’Ilmastokestävyyden uudelleen ajattelu: Onnellisten kaupunkien luominen’’, Chair of the Research Strategy Team, Principal Researcher, International Institute for Environment and Development (IIED, UK), Aditya Bahadur

Paneelikeskustelu: Miten edistämme SDG-tavoitteiden tehokasta toteutusta?
Osallistujat:
Aditya Bahadur, IIED
Tuuli Kaskinen, toimitusjohtaja, Climate Leadership Coalition
Edwin Moses Sitati, Project Management Specialist in Private Sector Development and Innovation, USAID
Iina Oilinki, projektinjohtaja, Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala, ilmastotiimi

Tiivis esittely kaupungin roolista SDG-työssä, erityisasiantuntija Mia Malin, Helsingin kaupunginkanslia, strategiayksikkö

Lopetuspuheenvuorot

Helsingin yliopiston Kestävyystieteen instituutin (HELSUS) Sustainability Science Days -ohjelma jatkuu foorumin päättymisen jälkeen.

Ilmoittautuminen

Kutsuvieraiden lisäksi myös media voi saapua seuraamaan tilaisuutta paikan päälle Helsingin kaupungintalon tapahtumatorille (Pohjoisesplanadi 11–13). Ilmoittautumiset torstaihin 25. toukokuuta kello 14 mennessä: viestintäasiantuntija Laura Itävaara, Helsingin kaupunginkanslia, puh. 050 547 5706 tai s-posti: laura.itavaara@hel.fi.

Avainsanat

Kuvat

Tapahtuman puhujat ovat (vas.) Iina Oilinki, Juhana Vartiainen, Mia Malin, Tuuli Kaskinen, Kunal Sen, Edwin Moses Sitati ja Aditya Bahadur.
Tapahtuman puhujat ovat (vas.) Iina Oilinki, Juhana Vartiainen, Mia Malin, Tuuli Kaskinen, Kunal Sen, Edwin Moses Sitati ja Aditya Bahadur.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallitus antoi kolme eri lausuntoa lakihankkeisiin18.9.2023 17:49:27 EEST | Tiedote

Kaupunginhallitus kokoontui 18.9. ja päätti antaa lausunnot sosiaali- ja terveysministeriölle valmiuslain toimivaltuussäännöksistä, vanhuspalvelulain muuttamisesta annetun lain voimaantulosäännöksen muuttamisesta sekä hallituksen esityksestä koskien yleisestä asumistuesta annetun lain muuttamista. Kaupunginhallitus päätti myös ottaa Petri Lumijärven henkilöstöjohtajan vakinaiseen virkaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme