Selvitys: Suomen veroprosentti maailman korkeimpien joukossa

Jaa

VertaaEnsin.fi selvitti, mistä Suomen veroprosentit koostuvat ja miten ne vertautuvat muun maailman veroprosentteihin. Suoraan selvitykseen pääset osoitteessa: https://www.vertaaensin.fi/blog/veronmaksu

Selvityksen keskeisimmät havainnot:

  • Suomen suurin mahdollinen ansiotuloveroprosentti, 56,96 %, kuuluu maailman korkeimpiin. 

  • BKT:hen suhteutettuna Suomen veroprosentti oli vertailun viidenneksi suurin.

  • Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja sijoittuvat kymmenen korkeimman veromaan joukoon BKT:hen suhteutettuna. Näistä maista ainoastaan Tanskassa verojen osuus BKT:sta on Suomea isompi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoa selvityksen tarjoajasta

VertaaEnsin.fi on osa eurooppalaista Samlino-konsernia, joka on perustanut taloustuotteiden vertailusivustoja Suomen lisäksi myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. VertaaEnsin.fi-palvelun toimintaidea on yksinkertainen: Me vertaamme, sinä säästät! Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää sivustoa edullisempien talouspalveluiden löytämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VertaaEnsin.fi

Selvitys: Vihreän sähkön suosio romahti sähkökriisin myötä - nyt trendi taas nousussa1.8.2023 06:30:00 EEST | Tiedote

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi:n tuorein markkinakatsaus osoittaa, että kuluttajien mielenkiinto vihreitä sähkösopimuksia kohtaan osoittaa elpymisen merkkejä. Tilaston lähteenä on yli miljoonan sähkösopimuksensa kilpailuttaneen kuluttajan data kolmen viime vuoden ajalta (heinäkuu 2020-heinäkuu 2023). Katso tarkemmat tiedot osoitteesta: https://www.vertaaensin.fi/sahko/tuotantotavat

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye