Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO haluaa osaltaan lisätä tietoisuutta luonnon monimuotoisuudesta - SSO tuo Original Sokos Hotel Rikalaan puuhakirjan täydeltä sanataidetta ja lähiluontotietoa lapsiperheasiakkaille

Jaa
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO toteutti yhdessä Original Sokos Hotel Rikalan kanssa luovan luontovihkosen, joka tuo sanataiteen keinoin lähiluontoa tutuksi hotellin lapsiperheasiakkaille.Luontovihko otetaan käyttöön Original Sokos Hotel Rikalassa 22.5., kansainvälisenä luonnon monimuotoisuuden päivänä.

Onni Oravan luova luontovihkonen on tutkimusmatka kasvien myyttiseen maailmaan ja mielikuvitukseen. Vihko houkuttelee tutkimaan lähiluontoa tuorein silmin ja innostaa tarttumaan kynään. Erilaiset luovuutta herättelevät tehtävät tuovat mukavaa yhdessä tekemistä hotellin lapsiperheille.

Sanataiteella ja luonnossa olemisella hyvinvointia

SSO ja Original Sokos Hotel Rikalahaluavat tuoda luovaa sanataidetekemistä ja opettavaista luontotietoa asiakkaiden ulottuville, osaksi hotellikokemusta. Rikastamalla asiakaskokemusta hyvinvointia tukevilla elementeillä pyritään tarjoamaan työkaluja palautumiseen koko perheelle: niin sanataide kuin luonnossa oleminen lisäävät hyvinvointia, ja auttavat palautumiseen kiireisen arjen vaateista.

– Meille hotellivieraidemme onnellistaminen on sydämen asia. Haluamme tarjota hotellielämyksen, missä ylitämme asiakkaan odotukset. Samalla haluamme, että tekemisessämme näkyvät meidän arvomme ja tahtomme tehdä yhdessä parempaa paikkaa elää, kertoo Original Sokos Hotel Rikalan hotellinjohtaja Jaana Johansson.

Koko perheelle puuhaa
Alakouluikäisille lapsille suunnattu vihko sisältää luovia tehtäviä, sekä kasvirunoja, joista tarkkaavaisimmat löytävät niin perinnetietoa kuin kasvihistoriaa. Vaikka tehtävät on suunnattu pääosin alakouluikäisille, nauttii niistä varmasti koko perhe. Aivan pienten lasten kanssa puuhakirjaa voi käyttää niin, että aikuinen toimii kirjurina, ja lukee lapselle tehtäviä sekä tekstejä.

SSO ja Original Sokos Hotel Rikala toivovat vihkosen tuovan hotellin lapsiperheasiakkaille iloa ja inspiraatiota luovuuden, läsnäolon ja luonnon avulla.

– On mahtavaa, jos saamme lapsiperheet innostumaan sanataiteesta ja lähiluonnostamme. Se jos mikä on pieni hyvä teko edistää niin omaa kuin luonnonkin hyvinvointia, ja sijoitus pitkälle tulevaisuuteen, sanoo Anu Karppinen asiakkuus- ja viestintäpäällikkö SSO:lta.

Onni Oravan luova luontovihko ilahduttaa lapsiperheitä Rikalassa luonnon monimuotoisuuden päivästä 22.5. lähtien, koko kesän ajan. Onni Oravan vihkonen on osa SSO:n pieniä hyviä tekoja -konseptia.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Original Sokos Hotel Rikala, hotellinjohtaja Jaana Johansson, puh 044 7705 118 SSO, asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Anu Karppinen, puh. 044 7705 365

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Suur-Seudun Osuuskaupalle myönnettiin Future Workplaces -sertifikaatti neljäntenä yli 1000 henkeä työllistävänä yrityksenä Suomessa!24.8.2023 15:00:00 EEST | Tiedote

Kesäkuussa 2023 Suur-Seudun Osuuskauppa SSO palkittiin Future Workplaces -sertifikaatilla osoituksena yrityskulttuurin johtamisesta poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä. SSO on Suomessa neljäs yli 1000 hengen yritys, jolle sertifikaatti on myönnetty. SSO on panostanut työntekijäkokemuksen parantamiseen ja yrityskulttuurin johtamiseen jo pitkään, ja SSO:n ensimmäinen työntekijäkokemusta mittaava Siqni-kysely toteutettiin keväällä 2023. Vastausprosentiksi saatiin huikea 90 %, joka on isolle organisaatiolle erittäin hieno saavutus. Siqnin avulla pureuduttiin syvemmin siihen, mikä SSO:laisille on työssään merkityksellisintä. SSO:n työntekijät kokivat merkityksellisimmiksi asioiksi työpaikallaan mm. vahvan yhteishengen, työn ja vapaa-ajan tasapainon, sekä työympäristön, jossa voi olla oma itsensä. Viime viikolla esihenkilöt saivat tutustua sekä SSO-tasoisiin, että oman yksikkönsä tuloksiin. Esihenkilöpäivillä heille annettiin myös eväät siihen, miten kyselyn tuloksia kannattaa k

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme