Valtiokonttori

Maatalouden ja vesiviljelyn kustannustuen haku käynnistyy 1.6.

Jaa
Maatalouden ja vesiviljelyn kustannustukea haetaan Valtiokonttorin sähköisestä asiointipalvelusta. Tuen hakuaika alkaa 1.6. klo 9.00 ja päättyy 31.7.2023 klo 16.15.

Tuki koostuu sähkön kustannustuesta ja lannoitteiden kustannustuesta. Sähkön kustannustukea myönnetään ammattimaisille maatalouden harjoittajille ja ammattimaisille vesiviljelijöille. Lannoitteiden kustannustukea myönnetään ammattimaisille maatalouden harjoittajille kasvukautta 2023 varten ostetuista lannoitteista.

Valtiokonttorin verkkosivuilta valtiokonttori.fi/maataloustuki löytyvät kattavat tiedot tuen hakemiseksi.

Saatavilla on tietoa tuen ehdoista, usein kysyttyjä kysymyksiä sekä laskuri, jonka avulla maksettavan tuen määrää on mahdollista arvioida.

Myös asiakaspalvelumme auttaa tukeen liittyvissä kysymyksissä: se palvelee 26.5. saakka maanantaista perjantaihin klo 9-12, ja 29.5. alkaen maanantaista perjantaihin klo 9-15 numerossa 0295 50 3050.

Lisätietoja tuesta Valtiokonttorin webinaarista 25.5.

Valtiokonttori järjestää 25.5. klo 9.00 webinaarin maatalouden ja vesiviljelyn kustannustuesta. Webinaarissa käymme asiantuntijamme johdolla läpi tuen hakemista ja ehtoja. Myös kysymysten esittäminen on mahdollista.

Ilmaiseen ja kaikille avoimeen tilaisuuteen ei vaadita ennakkoilmoittautumista, vaan mukaan voi liittyä tapahtumasivun kautta. Tilaisuus myös tallennetaan ja tallenne on katseltavissa Valtiokonttorin verkkosivuilta pian tapahtuman päättymisen jälkeen.

Huomaathan, että järjestämme erillisen webinaarin myös ruotsinkielisille hakijoille. Se järjestetään 25.5. klo 10.15. Lisätietoa löydät tapahtumasivulta.

Tilastoja maksetuista tuista saatavilla hakuajan alkamisen jälkeen

Kustannustukihakemukset ja -päätökset julkaistaan Valtiokonttorin verkkosivulla.

Sivulta voit seurata esimerkiksi hakemuksesi käsittelyvaihetta tai raportointitietoa hakemuksista ja niiden käsittelystä. Sivu julkaistaan pian haun käynnistymisen jälkeen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Valtiokonttori
Valtiokonttori
PL 14
00054 VALTIOKONTTORI

https://www.valtiokonttori.fi

Valtiokonttorissa tehdään merkityksellistä työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Olemme valtion varainhoidon ja korvauspalveluiden luotettava toteuttaja ja tietojohtamisen uudistaja. Palvelemme valtionhallintoa, kansalaisia, kuntia, yhteisöjä ja yrityksiä – tiedolla ja taidolla.

Tutustu meihin ja tehtäviimme tarkemmin osoitteessa valtiokonttori.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valtiokonttori

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme