Akseli Herlevi toi himoitun gourmet-kebabin Jyväskylään, Seinäjoelle ja Ouluun

Eläväisestä kulttuuristaan sekä katuruuastaan tunnetussa Berliinin turkkilaisyhteisössä syntyi 70-luvun alussa neronleimaus, döner kebab, josta muodostui pian Berliinin kansallisannos. Döneristä tuli hitti ei vain Berliinissä, vaan koko Saksassa ja Euroopassa. Suomen ensimmäinen kebabgrilli avattiin 80-luvulla Porissa ja sittemmin se on tullut tunnetuksi erityisesti pikkutuntien tuhtina mättöruokana.
”Halusimme Imanin kanssa näyttää, että kebabille voi tehdä Suomessa saman kuin burgereille ja pizzalle, jotka ovat täällä jo maailman huippuluokkaa. Inspiraatiota olemme hakeneet Turkin sijaan Berliinistä, josta löytyy uskomattomia döner-mestoja. Aidosta berliiniläis-döneristä löytyy lukemattomia variaatioita, mutta vaativampien gastronomien arvostamat paikat uskovat alkuperäiseen konseptiin panostaen laatuun ja makuun. Juuri tätä mekin haluamme tarjota: aidon, berliiniläisen maun, jossa laatu, tuoreus ja maku ovat huippuunsa viritettyinä”, kertoo keittiömestari ja ravintoloitsija Akseli Herlevi ja lisää, että yksin Berliinissä on yli tuhat döner-kioskia tai ravintolaa, joista valmistetaan lähes puoli miljoonaa annosta joka päivä.
On kebabeja ja sitten on DIF Döner
DIF Dönerin raaka-aineena käytetään laadukasta kokolihaa tai kanaa. Vegaaneille on tarjolla maukas seitankebab ja kaikki annokset sisältävät tuoretta salaattia, yrttejä ja aidon berliiniläisleivän. Kuten kaikissa itseään kunnioittavissa döner-ravintoloissa, ovat kastikkeet DIF:n omalla reseptillä valmistettu.
”Vaikka kyseessä on kebab, haluamme pitää annosten maut hyvin selkeinä ja raikkaina. Teemme kastikkeemme ja pikkelssimme itse ja käytämme paljon tuoreita yrttejä. Annoksiamme on kehuttu paitsi raikkaiksi, myös röyhkeän runsaiksi, joten ne sopivatkin hyvin Naughty BRGR:in kylkeen. Pelkkien omien kebabravintoloiden sijaan tuomme DIF Dönerin Jyväskylään, Seinäjoelle ja Ouluun burgeriravintoloidemme tiloihin popup-ravintoloiksi. Näin asiakkaat saavat laajennetun ruokalistan ja varmasti toimivan konseptin”, lupaa Akseli Herlevi.
Popup tuplaa tarjonnan
Gourmet-burgereihin erikoistuneen Naughy BRGR:in rinnalla toimivaa popup-ravintolakonseptia on Helsingissä testattu palkitun JJ’S BBQ -ravintolan kanssa. Asiakkailta hyvän vastaanoton saanut idea kannusti ravintoloitsijoita tuomaan DIF Dönerin Jyväskylään, Seinäjoelle ja Ouluun.
”Yhdessä syöminen ja ihmisten kohtaaminen ovat elämän suola ja muut mausteet. Haluamme rohkaista ihmisiä ulos ja ravintoloihin syömään ja viihtymään. Kahden erilaisen, mutta toisiaan henkisesti tukevan ruokalistan tuominen omiin ravintoloihimme lisää vieraiden valinnanvaraa. Pop-upit ovat nyt auki, ja konseptimme toimivuus pääsee tosikoetukselle avajaisbileissä, joissa olen paistamassa muun muassa ilmaiset dönerit 200 ensimmäiselle”, lisää Herlevi.
Mediakutsu avajaisiin Ouluun, Seinäjoelle ja Jyväskylään:
Tarjolla dönereitä, juomaa, juttuhetkiä ja rentoa meininkiä.
- Perjantaina 2.6., Naughty BRGR Oulu, Kirkkokatu 14. Akseli Herlevi median jututettavana klo 12
- Sunnuntaina 4.6., Naughty BRGR Seinäjoki, Ideapark, Suupohjantie 57. Akseli Herlevi median jututettavana klo 12
- Sunnuntaina 4.6., Naughty BRGR Jyväskylä, Puistokatu 2. Akseli Herlevi median jututettavana klo 15
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Akseli Herlevi, keittiömestari, yrittäjä
+358 50 522 7015
akseli@naughtybrgr.com
Samuel Sorainen, Wolfcom Oy
+358 400 579 653
samuel.sorainen@wolfcom.fi
Kuvat



Linkit
Tietoja julkaisijasta
Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland
Korkeavuorenkatu 1 B 11, 00140 Helsinki
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Wolfcom
Kummituksia ja karmivia paikkoja – vinkit hurjaan Halloweeniin Virossa29.10.2025 10:54:29 EET | Tiedote
Viron muinaiset linnat, keskiaikaisten kaupunkien hämärät kujat ja historialliset kartanot ovat täynnä tarinoita. Suusta suuhun sukupolvien ajan kiertäneet tarinat kuiskivat synkistä salaisuuksista, rauhattomista sieluista ja selittämättömistä sattumuksista. Keräsimme vinkit paikoista, jotka saavat kylmät väreet kulkemaan selkäpiitä pitkin.
Helsingin paras hotelliaamiainen laajentuu herkulliseksi viikonloppubrunssiksi27.10.2025 11:37:25 EET | Tiedote
NH Collection Helsinki Grand Hansan runsas ja kiitelty aamiainen kasvaa viikonloppuisin moderniksi brunssiksi, jossa korostuvat kotimaiset kauden raaka-aineet ja alusta asti käsityönä valmistetut annokset. Aivan Helsingin ytimessä sijaitsevan korkeatasoisen hotellin ravintola, Hansa Café Bar & Brasserie, tarjoaa täydellisen paikan kokoontua ystävien ja perheen kanssa nauttimaan viikonlopun rennosta ja kiireettömästä ruokaelämyksestä.
Pomar juhlistaa 65-vuotista taivaltaan − uutuusjalkineissa ysärin helmiä21.10.2025 14:33:30 EEST | Tiedote
Perinteikäs suomalainen jalkinetalo Pomar juhlistaa tänä syksynä 65-vuotista taivaltaan palauttamalla mallistoonsa korkean kenkäklassikkonsa Jarnon. Siitä inspiroitunut matalampi Ruoste tuo ysäriestetiikan nykypäivään. Pomarin muotoilupalkitusta huopamallistosta löytyy talvikauteen tyylikkäitä, lämmittäviä ja myös vedenpitäviä nilkkureita ja saappaita.
Suomalaisten tähtikokkien ravintolavinkit Tallinnaan9.10.2025 13:35:38 EEST | Tiedote
Viro on suomalaisten suosituin ulkomainen ruokamatkailukohde, eikä ihme, sillä maan ravintolatarjonta on kokoonsa nähden ainutlaatuisen rikas. Viron ravintolakulttuuri kehittyy jatkuvasti ja maassa on jo Suomeakin enemmän Michelin-oppaasta löytyviä suosituksia. Helpottaaksemme suomalaismatkailijoiden ravintolavalintoja, kysyimme Virossa asuvilta ravintola-alan ammattilaisilta suosituksia ja vinkkejä syksyiselle makumatkalle Tallinnaan. Omat ravintolavinkkinsä antoivat keittiömestarit Kim Mikkola, Kim Päivästö, Karoliina Jaakkola ja Tõnis Siigur sekä ravintolapäällikkö Ella Korpi.
Tärpit elämykselliseen syyslomaan Virossa24.9.2025 13:14:56 EEST | Tiedote
Viro kutsuu jälleen syyslomalaisia nauttimaan syksyisen värikkäästä luonnosta, jännittävistä aktiviteeteista sekä löylyn ja uima-altaiden lämmöstä kaupungin vilinään tai vaihtoehtoisesti talviunille valmistautuvan maaseudun hiljaisuuteen. Jokaiselle löytyy varmasti jotain uutta ja yllättävää nähtävää ja koettavaa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme