Kustannusosakeyhtiö Siltala

Elämänmittainen salaisuus – Paavo Talvelan salattu tytär

Jaa

73-vuotiaana tukholmalaisen Gunilla Boëthiuksen elämä järkkyy. Dna-testi osoittaa vääjäämättä, että Carl Gustaf Boëthius, tunnettu ruotsalainen kansanvalistaja ja yhteiskunnallinen keskustelija ei olekaan hänen isänsä. Käy ilmi, että naisen biologinen isä on maineikas ja kiistelty suomalainen kenraali Paavo Talvela.

"Minä en olekaan minä. Kuka minä olen? Miten ihminen muotoutuu? Biologiasta, muistoista, elämänhistoriasta. Mutta jos niin paljon tästä kaikesta onkin ollut valhetta... En tiedä enää mistään mitään."

Elämänmittainen salaisuus -kirja on Gunilla Boëthiuksen riipaiseva kertomus edesmenneistä vanhemmistaan ja tilinteko heidän salaisuuksistaan. 

Kirjan on suomentanut Veli-Pekka Ketola.

Gunilla Boëthius (s. 1945) on työskennellyt muun muassa Aftonbladetin kulttuuritoimituksessa. Vuodesta 1984 hän on toiminut freelance-journalistina, dramaatikkona ja kirjailijana.

null

Ruotsin televisio SVT tekee televisiodokumenttia Gunilla Boëthiuksen tarinasta. Kuvauksia on Suomessa myös tänä kesänä, joten Boëthiusta on mahdollista haastatella täällä kesäkuun kahdella viimeisellä viikolla. 

Yhteyshenkilöt

Kustannusosakeyhtiö Siltala on Aleksi ja Touko Siltalan vuonna 2008 perustama riippumaton kustantamo, joka julkaisee laadukasta kauno- ja tietokirjallisuutta.

www.siltalapublishing.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Siltala

Kustannusosakeyhtiöt Siltala ja Teos yhdistyvät27.2.2024 14:00:00 EET | Tiedote

Kustannusosakeyhtiö Siltala ostaa Kustannusosakeyhtiö Teoksen kustannusliiketoiminnan, ja Teoksen suurimmasta omistajasta Heikki Herlinistä tulee yksi Siltalan pääomistajista yhdessä Touko ja Aleksi Siltalan kanssa. Fuusiossa Teos myy liiketoimintansa Siltalalle. Samalla Teoksen enemmistöomistaja Heikki Herlin tekee sijoituksen Kustannusosakeyhtiö Siltalaan, ja hänestä tulee näin yksi Siltalan pääomistajista sen perustajien Touko ja Aleksi Siltalan rinnalle. Yhdistymisessä syntyy kahden itsenäisen laatukustantamon kulttuurisesti ja kirjallisesti kunnianhimoinen yhteenliittymä, jossa vahva kustannusalan osaaminen yhdistyy vakaaseen omistajapohjaan. Molempien kustantamoiden toiminta jatkuu ennallaan, eikä yhdistyminen vaikuta kustantamojen kirjailijoiden työhön.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye