Kustannusosakeyhtiö Siltala

Elämänmittainen salaisuus – Paavo Talvelan salattu tytär

Jaa

73-vuotiaana tukholmalaisen Gunilla Boëthiuksen elämä järkkyy. Dna-testi osoittaa vääjäämättä, että Carl Gustaf Boëthius, tunnettu ruotsalainen kansanvalistaja ja yhteiskunnallinen keskustelija ei olekaan hänen isänsä. Käy ilmi, että naisen biologinen isä on maineikas ja kiistelty suomalainen kenraali Paavo Talvela.

"Minä en olekaan minä. Kuka minä olen? Miten ihminen muotoutuu? Biologiasta, muistoista, elämänhistoriasta. Mutta jos niin paljon tästä kaikesta onkin ollut valhetta... En tiedä enää mistään mitään."

Elämänmittainen salaisuus -kirja on Gunilla Boëthiuksen riipaiseva kertomus edesmenneistä vanhemmistaan ja tilinteko heidän salaisuuksistaan. 

Kirjan on suomentanut Veli-Pekka Ketola.

Gunilla Boëthius (s. 1945) on työskennellyt muun muassa Aftonbladetin kulttuuritoimituksessa. Vuodesta 1984 hän on toiminut freelance-journalistina, dramaatikkona ja kirjailijana.

null

Ruotsin televisio SVT tekee televisiodokumenttia Gunilla Boëthiuksen tarinasta. Kuvauksia on Suomessa myös tänä kesänä, joten Boëthiusta on mahdollista haastatella täällä kesäkuun kahdella viimeisellä viikolla. 

Yhteyshenkilöt

Kustannusosakeyhtiö Siltala on Aleksi ja Touko Siltalan vuonna 2008 perustama riippumaton kustantamo, joka julkaisee laadukasta kauno- ja tietokirjallisuutta.

www.siltalapublishing.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Siltala

Francon kanssa? – Suomi, Espanja ja kylmä sota12.9.2023 11:56:17 EEST | Tiedote

Espanjaa 34 vuotta yksinvaltaisesti johtanut Euroopan viimeinen diktaattori Francisco Franco kuoli marraskuussa 1975. Suomessa vuosi 1975 huipentui presidentti Urho Kekkosen isännöimään Euroopan turvallisuus- ja yhteistyökokoukseen. Mitä nämä kaksi maata Euroopan eri laidoilla merkitsivät toisilleen? Millaiset olivat Suomen suhteet oikeistodiktatuuriin? Näitä kysymyksiä tarkastelee Jussi Pakkasvirran kirja FRANCON KANSSA? SUOMI, ESPANJA JA KYLMÄ SOTA.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme