Pirkanmaan ELY-keskus

Mänttä-Vilppulassa liikenne kiertotielle Salussärkäntien siltatöiden vuoksi

Jaa
Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus uusii toukokuun viimeisellä viikolla Salussärkän putkisillan Mänttä-Vilppulassa. Siltatöiden ajaksi Salussärkäntien liikenne ohjataan kolmeksi päiväksi kiertotielle.

Mänttä-Vilppulassa Salussärkäntien (maantie 3481) alittava, vuonna 1971 rakennettu teräsputkisilta korvataan uudella teräsputkella. Siltapaikka sijaitsee noin 300 metriä Salussärkän pysäköintialueesta pohjoiseen.

Tie joudutaan sulkemaan liikenteeltä tietyön ajaksi, mistä aiheutuu merkittävää haittaa liikenteelle.

Liikenteen käytössä on kolmen päivän ajan kiertotie Huhtijärven kautta. Reitti kulkee Pohjaslahdentien (maantie 346) ja Tammikoskentien (maantie 14349) kautta. Salussärkäntie on suljettu liikenteeltä maanantain 29.5. klo 9.00 ja keskiviikon 31.5. klo 21.00 välisenä aikana.

Mänttä-Vilppulassa Salussärkäntiellä nyt tehtävä teräsputkisillan uusiminen sisältyy Pirkanmaan kaksivuotiseen putkisilta- ja rumpu-urakkaan, jossa ELY-keskus uusii useita kohteita eri puolella Pirkanmaata. 

Urakoitsijana toimii Sundström Ab Oy.    

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Ulf Sundström, Sundström Ab Oy, p. 0400 139 216
Projektipäällikkö Mikko Asunen, Varsinais-Suomen ELY-keskus, p.0295 024 106
Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 097
Tilaajan valvontakonsultti Ville Holopainen, insinööritoimisto HolVi Oy,
p. 050 3740 620

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme