Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 23.5.2023

Jaa
Kulttuurilautakunta päätti kokouksessaan muun muassa taideapurahoista ja projektiavustuksista ja antoi lausunnon purkutaidetapahtumien mahdollistamisesta Espoossa.

Kulttuurilautakunnan vuoden 2023 talousarvion ja strategian osavuosikatsaus I tilanteessa 30.4.2023

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi kulttuurin tulosyksikön talousarvion ja strategian osavuosikatsaus 2:n.

Näyttelykeskus WeeGeen ja Talomuseo Glimsin hintojen vahvistaminen

Kulttuurilautakunta päätti esityksen mukaisesti Näyttelykeskus WeeGeen ja Talomuseo Glimsin uuden hinnaston 1.8.2023 alkaen.

Kulttuurin taideapurahat ja projektiavustukset vuodelle 2023, päätöserä 23.5.2023

Kulttuurilautakunta päätti myöntää lyhytkestoisia taideapurahoja yhteensä 18 723,78 euroa sekä projektiavustuksia yhteensä 16 000 euroa.

Kulttuurilautakunnan lausunto "Espoon koulujen ja päiväkotien toteuttaminen yhteistoiminnallisella vuokramallilla" - hankesuunnitelmasta

Kulttuurilautakunnan päätti antaa lausunnon "Espoon koulujen ja päiväkotien toteuttaminen yhteistoiminnallisella vuokramallilla" - hankesuunnitelmasta seuraavin muutoksin. Hankkeen nimi on hyvä muuttaa vastaamaan valtuuston 7.12.2022 hyväksymää talousarviota muotoon:”Jupperin koulun uudisrakennus ja päiväkodin ja kirjaston kokonaisuus”. Lisäksi kirjastotila tulee pyrkiä mitoittamaan niin, että sen koko on vähintään 100 hyöty m2, sekä pyrkiä siihen, että sen vuokrakustannukset eivät ylitä nykyisiä vuokrakustannuksia.

Lausunto valtuustoaloitteeseen purkutaidetapahtumien mahdollistamiseksi Espoossa

Kulttuurilautakunta totesi, että valtuustoaloitteessa esitetty purkutaidetapahtuman onnistunut järjestäminen vaatii suunnitelmallisuutta, julkisen taiteen ja tapahtumatuotannon korkeaa ammattitaitoa sekä taloudellisia resursseja. Purkutaidetapahtuman järjestämisessä tulee huomioida paitsi Espoon julkisen taiteen periaatteet myös tähän erityiseen tapahtumatuotantoon liittyvät vastuu- ja turvallisuuskysymykset. Lautakunta näkee tarkoituksenmukaisena jatkoselvittää Espoon kaupungin mahdollisuuksia toimia tulevaisuudessa yhteistyökumppanina vastaavanlaisissa purkutaidetapahtumahankkeissa kestävästi ja turvallisesti.

Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esityslistan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna Paatero | kulttuurilautakunnan varapuheenjohtaja | p. 040 5316730
Susanna Tommila | kulttuurijohtaja | p. 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme