Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Päätöstiedote: Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 23.5.2023

Jaa
Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kokouksen 23.5. päätöstiedote on julkaistu kaupungin verkkosivuilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Essi Eranka
viestintä- ja markkinointipäällikkö
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
essi.eranka@hel.fi
p. 040 5681369

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Savoy-teatterin kevätohjelmistossa saksofonistilegenda Kevin Garrett, Roberto Fonsecan orkesteri Kuubasta ja ADG7 Etelä-Koreasta7.12.2023 14:43:25 EET | Tiedote

Savoy-teatterin Savoy WORLD -konserttisarja sisältää konsertteja kolmelta eri mantereelta: Väli-Amerikasta, Aasiasta ja Euroopasta. Sarja alkaa 20. huhtikuuta kuubalaisen La Gran Diversion -salonkiorkesterin vierailulla. Yhdeksänhenkistä orkesteria johtaa pianisti Roberto Fonseca. Grammy-ehdokkaanakin ollut Fonseca tunnetaan muun muassa Buena Vista Social Clubista sekä yli 400 konsertista legendaarisen Omara Portuondon kanssa. Rakkaus kotikaupunki Havannaan ja sen 1920-luvun kuhisevaan musiikkielämään johti Fonsecan ajan hittityylien mambon, rumban ja boleron äärelle. Syyskuussa 2023 syntyi La Gran Diversion -albumi, joka on kerännyt kiitosta kuubalaisen musiikkiperinteen herättämisestä henkiin raikkaalla tavalla. Konserttisarja jatkuu 18.5. Bretagnen kansallispäivän kunniaksi järjestettävällä La Fête de la Bretagne -konsertilla, jossa esiintyy bretoninkielistä perinnemusiikkia rohkeasti uudistava Startijenn-yhtye. Ranskan luoteisosassa sijaitsevalla Bretagnen alueella on rikas kelttip

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme