MessukeskusMessukeskus

Hammaslääkäripäivillä pohditaan kestävää terveyttä

Jaa
Suomen suurin hammaslääketieteen ammattitapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa marraskuussa. Paikan päällä kävijät voivat tutustua alan uutuustuotteisiin ja -palveluihin laajassa näyttelyssä sekä kouluttautua ja päivittää osaamistaan ajankohtaisessa luento-ohjelmassa. Hammaslääkäripäivien teemana on tänä vuonna kestävä terveys.
Hammaslääkäripäivät 2023 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ensi marraskuussa.
Hammaslääkäripäivät 2023 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ensi marraskuussa.

Hammaslääkäripäivien luento-ohjelma järjestetään torstaista lauantaihin 9.–11.11. Alan näyttely on avoinna torstaina ja perjantaina 9.–10.11.   

Tapahtuman järjestäjille on tärkeää tarjota Hammaslääkäripäivien kävijöille foorumi, jossa he voivat kouluttautumisen ja tuotteisiin tutustumisen lisäksi myös tavata toisiaan kasvokkain ja verkostoitua. Hammaslääketieteen suurtapahtuma on tärkeä koko alalle.

– Kohtaamisilla on valtava merkitys meidän kaikkien hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen. Tapahtumassa kohdataan myös hoitohenkilöstöä ja muita alan toimijoita. Hammaslääkäripäivät on alan suurtapahtuma, jolla on pitkä historia, ja tapahtuman merkitys koko toimialalle on suuri, sanoo Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian pääsihteeri Annamari Nihtilä. 

Hammaslääkäripäivien tämän vuoden teemaksi on valittu ”kestävä terveys”, jonka taustalla on YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelma Agenda 2030. Ohjelma tähtää kestävään kehitykseen, jossa otetaan tasavertoisesti huomioon ihminen, talous ja ympäristö.

– Terveyden ja hyvinvoinnin osalta on tavoitteena taata terveellinen elämä ja hyvinvointi kaikille. Hyvä suunterveys on tärkeä osa hyvää yleisterveyttä ja hyvinvointia, ja kaikkein kestävintä terveyttä on sairauksien ennaltaehkäisy. Kaikkien suun terveydenhuollon toimijoiden tulee myös pohtia ympäristön kannalta parhaita toimintakäytäntöjä, Nihtilä toteaa.

Päivien ohjelmassa on luentojen ja näyttelyn lisäksi muun muassa ohjattuja hands on -näyttelykierroksia. Hammaslääkäripäivien luento-ohjelma on julkaistu nettisivuilla www.hammaslaakaripaivat.fi.

Hammaslääkäripäivät on hammaslääketieteen suurin koulutus- ja näyttelytapahtuma Suomessa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Helsingin Messukeskus ja Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia. Hammaslääkäripäivät 2023 avaa ovensa Helsingin Messukeskuksessa 9.–11.11., näyttely on avoinna 9.–10.11.

Lisätietoja luento-ohjelmasta: Apollonia, viestinnän asiantuntija Annika Nissinen, annika.nissinen@apollonia.fi, p. 040 779 6435

Lisätietoja näyttelystä: Helsingin Messukeskus, viestinnän asiantuntija Antti Karjunen, p. 050 574 3444,

Kuvia aiemmista Messukeskuksen tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hammaslääkäripäivät 2023 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ensi marraskuussa.
Hammaslääkäripäivät 2023 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ensi marraskuussa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Vuoden herkullisin tapahtuma Viini & Ruoka rantautuu Helsingin Messukeskukseen26.9.2023 10:12:24 EEST | Tiedote

Viini & Ruoka kokoaa ruoasta ja viinistä kiinnostuneet Helsingin Messukeskukseen 26.-29.10.2023. Suosittu ja odotettu tapahtuma tarjoaa kävijöille runsaasti monipuolista koettavaa, kuten mielenkiintoisia näytteilleasettajia, suosittuja viinitastingeja, inspiroivia kirjailijavieraita sekä muita makunystyröitä hiveleviä kokemuksia. Tapahtumassa kilpaillaan myös Vuoden Kokki -ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen finaalit. Viini & Ruoka järjestetään Messukeskuksessa samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa.

Helsingin Kirjamessujen ohjelma entistä laajempi, teemakeskusteluissa esillä valta26.9.2023 00:01:00 EEST | Tiedote

Helsingin Kirjamessut 2023 tarjoaa jälleen monipuolisen ohjelman kirjallisuuden ystäville. Tänä vuonna järjestetään yli 900 keskustelua ja kirjailijahaastattelua, joihin osallistuu yli 1000 kirjailijaa, vaikuttajaa, tutkijaa, taiteilijaa ja poliitikkoa. Paikalla on kotimaisten huippukirjailijoiden lisäksi noin 30 kansainvälisiä kirjailijavieraista kymmenestä maasta. Teemakeskustelujen aiheena on valta kirjallisuudessa. Uutta kirjamessujen ohjelmassa ovat keskustelut kirjailijoiden tuotannoista ja kirjasomen entistä vahvempi läsnäolo. Helsingin Kirjamessut järjestetään 26.–29.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa nyt 23. kerran.

Seikkailija Ruffe tuo Vene 24 Båt -messuille uusia tuulia21.9.2023 12:59:01 EEST | Tiedote

Kari ”Ruffe” Nurmi on tunnettu meriseikkailija sekä veneilyn puolestapuhuja ja ympäristöstä huolehtija. Hänen erikoisia veneilytempauksia on vuosien varrella saatu seurata eri yhteyksissä. Helsingin kansainväliset venemessut Vene 24 Båt tarjoaa nyt paikan messualueen ohjelmapisteestä, Purjehdussatamasta, jonka ohjelman Ruffe kokoaa ja tuottaa. Odotettavissa on idearikasta ohjelmaa Vene 24 Båt -messuilla 9.–18.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme