Hyvinkään kaupunki

Kesän kuntalaiskahvit järjestetään kauppatorilla 6. kesäkuuta

Jaa
Kaupungin eri toimiolojen asiantuntijat ovat tavanneet hyvinkääläisiä vapaamuotoisten, teemoitettujen kuntalaiskahvien merkeissä kevään mittaan. Kevään viimeiset kuntalaiskahvit nautitaan Hyvinkään kauppatorilla 6.6. kello 8.00 valtuuston puheenjohtajan Pinja Perholehdon, kaupunginhallituksen puheenjohtajan Pentti Puhakan ja kaupunginjohtaja Johanna Luukkosen kanssa.
Kuntalaiskahvit nautitaan torilla 6.6.2023. Kuvaaja: Janne-Antti Latvala.
Kuntalaiskahvit nautitaan torilla 6.6.2023. Kuvaaja: Janne-Antti Latvala.

Keväällä 2023 kuntalaiset ovat olleet erittäin aktiivisia ja osallistuneet runsain joukoin eri teemojen ympärille rakennettujen kohtaamisten äärelle, kiitos kaikille! 

Kesän viimeiset kahvit nautitaan Hyvinkään kauppatorilla 6.6. kello 8.00 puheenjohtajien ja kaupunginjohtajan kanssa. Sana on vapaa; torikahveilla keskustellaan ilman ennalta määriteltyä teemaa, omakustannekupposen kera. 

Keräsimme avoimen kyselyn kautta toiveita kuntalaiskahvien teemoiksi myös syksyksi 2023. Kiitos hyvistä ehdotuksista, joiden pohjalta keskustelujen syyskauden teemat rakentuivat!  

Syyskauden kuntalaiskahvit kaupungintalon Kahvila Donnerissa 
 

20.9. kello 18 Kahvila Donnerissa aiheina kulttuuripalvelut, tapahtumat ja näiden tulevaisuuden näkymät 

25.10. kello 18 Kahvila Donnerissa aiheina kaupunginosien kehittyminen ja kaupungin kiinteistöt  

22.11. kello 18 Kahvila Donnerissa varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ilta 

Etukäteiskysymyksiä voi lähettää viestinta@hyvinkaa.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuntalaiskahvit nautitaan torilla 6.6.2023. Kuvaaja: Janne-Antti Latvala.
Kuntalaiskahvit nautitaan torilla 6.6.2023. Kuvaaja: Janne-Antti Latvala.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan elinvoimainen elämyskaupunki. Kaupunkimme tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme