Karisto

Kesällä vaihdetaan viihteelle

Jaa
Kesän ja loman kynnyksellä kevenee monen kalenteri, vaatetus ja suorittamisen tarve. Myös lukulistaa kannattaa välillä keventää: hyvän mielen kirjat antavat ajatuksille tilaa ja irrottavat arjen ajatuskehistä. Miten ilahduttavaa onkaan löytää kirjan sivulta itsensä! Kariston kesävalikoimassa ilmestyy hyvän mielen kirjoja monenlaiseen makuun.

Emily Henry: Rakkautta rivien välissä

Kesäviihteen ykkössuosikin uutuusromaani leikittelee romanttisten komedioiden piirteillä. Sen päähenkilö on newyorkilainen kirjallisuusagentti Nora, joka lupautuu lomaseuraksi pikkusisarelleen idyllisessä maalaismiljöössä. Haaveet uuden sivun kääntämisestä elämässä saavat jäädä, kun kohtalo järjestää hänen tielleen jatkuvasti vanhan kovapäisen tuttavuuden.

Emily Henryltä on aiemmin suomennettu myös teokset Täydellinen päivä ja Lomalla kaikki on toisin. Kaikista teoksista on tulossa elokuvat, ja ne ovat saaneet sekä menestystä että ylistäviä arvioita niin maailmalla kuin Suomessakin. Etenkin nuoret aikuiset lukijat ovat löytäneet Emily Henryn.

Ilmestyy 21.6.

Kristin Emilsson: Kesäloma Julian tyyliin

Hulvaton hyvän mielen kirja on itsenäinen jatko-osa Joulu Julian tyyliin -romaanille. Kirjassa Julia ja Petter ovat vastarakastuneita. Kaikki olisi täydellistä, jos vain pariskunnan lomahaaveet kohtaisivat. Kaupunkikesää rakastava Julia vihaa hyttysiä ja huonoa puhelinverkkoa. Petter on päättänyt yllättää Julian Gotlannin-matkalla. Kun soppaan lisätään Petterin eksä ja tämän uusi rakastettu, ovat pian suhteet koetuksella ja kesä kommelluksia pullollaan.

Kristin Emilsson on yksi Ruotsin rakastetuimmista feelgood-kirjailijoista. Kesäloma Julian tyyliin on loistava kesäkirja kaikille talvi-ihmisille.

Ilmestyy 8.6.

Caroline Säfstrand: Villien unelmien viinitarha

Hyvänmielen romaani kesästä viinitarhalla kertoo risteävistä kohtaloista ja elämän käännekohdista. Entisen elämänsä jättävän Erican, isoisänsä viinitarhaa pelastavan Marcuksen ja yksin elävän Lilianin elämät nivoutuvat teoksessa yllättävillä tavoilla yhteen, ja viiniköynnösten katveessa he löytävät uutta valoa elämään. Caroline Säfstrand on tunnettu tunnelmallisista ja herkistä kuvauksistaan eri-ikäisten naisten elämästä.

Ilmestyy 19.6.

Anu Joenpolvi: Tunteita ja tuulenpuuskia

Anu Joenpolvi on ihastuttanut lukijansa Poutaa ja perunankukkia sekä Rakkautta ja raekuuroja -romaaneillaan. Rantakylän tutulla raitilla on luvassa jälleen riemastuttavia sattumuksia ja värikkäitä persoonia. Sinkkuna viihtynyt Riittaliisa muuttaa ihastuksen perässä paikkakunnalle. Unelmien prinssin sijaan hänen elämänsä huippuhetkiä ja nolostuttavia kommelluksia todistamaan osuu kuitenkin kiusallisen usein avulias Ritari Atte. Tunteita ja tuulenpuuskia takaa aurinkoisia lukuhetkiä kaikille maalaisromantiikan ystäville.

Ilmestyy 14.6.

Arvostelukappaleet, haastattelupyynnöt, lisätiedot: hanna-leena.soisalo@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Karisto
Karisto
Kasarmikatu 11
13100 Hämeenlinna

https://www.karisto.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Karisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme