Selvitys: Leasing-autoilu voi tulla auton omistamista edullisemmaksi tässä tapauksessa

Jaa

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi selvitti tuleeko leasing-auto edullisemmaksi kuin omistusauto autorahoituksen avulla hankittuna: https://www.vertaaensin.fi/blog/yksityisleasing.

  • Merkittävä osuus autoilun kustannuksista ei tule lyhytaikaisista kustannuksista vaan vaikeammin ennustettavista korjaus- ja ylläpitokuluista. Vaikka omistusautoilu onkin laskelmien mukaan edullisempaan kuin leasing-autoilu, se ei huomioi näitä kuluja.

  • Auton omistaminen tulee leasingiä edullisemmaksi jos:

    • Ajoneuvon hankkii omilla säästöillä tai matalakorkoisella lainalla/osamaksurahoituksella

    • Korjaus- ja ylläpitokulut ovat maksimisuuruudeltaan keskiarvon verran

Tutustu esimerkkilaskelmiin osoitteessa: https://www.vertaaensin.fi/blog/yksityisleasing.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoa selvityksen tarjoajasta

VertaaEnsin.fi on osa eurooppalaista Samlino-konsernia, joka on perustanut taloustuotteiden vertailusivustoja Suomen lisäksi myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. VertaaEnsin.fi-palvelun toimintaidea on yksinkertainen: Me vertaamme, sinä säästät! Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää sivustoa edullisempien talouspalveluiden löytämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VertaaEnsin.fi

Selvitys: Vihreän sähkön suosio romahti sähkökriisin myötä - nyt trendi taas nousussa1.8.2023 06:30:00 EEST | Tiedote

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi:n tuorein markkinakatsaus osoittaa, että kuluttajien mielenkiinto vihreitä sähkösopimuksia kohtaan osoittaa elpymisen merkkejä. Tilaston lähteenä on yli miljoonan sähkösopimuksensa kilpailuttaneen kuluttajan data kolmen viime vuoden ajalta (heinäkuu 2020-heinäkuu 2023). Katso tarkemmat tiedot osoitteesta: https://www.vertaaensin.fi/sahko/tuotantotavat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme