Kemianteollisuus ry

Panu Räsänen aloittaa Kemianteollisuuden hallintojohtajana

Jaa
Tradenomi Panu Räsänen on valittu Kemianteollisuus ry:n hallintojohtajaksi 26.6.2023 alkaen. Kemianteollisuus ry:n pitkäaikainen hallintojohtaja Arja Puikkonen jatkaa hallinnon tehtävissä 31.8. asti ennen eläköitymistään. Panu Räsänen tulee taloon Suomen Partiolaisista, jossa hän on toiminut useissa vastuullisissa johtotehtävissä.
Valokuva: Mari Kallionpää
Valokuva: Mari Kallionpää

Panu Räsänen on toiminut Suomen Partiolaisten talousjohtajana vuodesta 2012. Samalla hän on toiminut vuosien ajan mm. Partiosäätiön asiamiehenä ja kustannustoimintaa ja tavaramerkkioikeuksia hallinnoivan Oy Partio Scout Ab:n toimitusjohtajana. Räsäsellä on myös kokemusta hallitustyöskentelystä ja luottamustehtävistä useissa yhteisöissä.

- Olen todella iloinen valinnastani ja odotan pääsyä uuteen tehtävääni. Uusiin ihmisiin tutustuminen ja uuden oppiminen inspiroi minua. Kemian toimiala on osa meidän jokaisen arkea ja sen kunnianhimoinen tavoite on olla mm. luontopositiivinen ja hiilineutraali. Haluan olla osaltani edistämässä alan tavoitteita, sanoo Panu Räsänen.

Kemianteollisuuteen tulevilta kysytään aina harrastuksista.
- Harrastan mm. metsästystä ja vanhojen rakennusten remontointia.

- Panun valinta Kemianteollisuuden hallintojohtajaksi on iso juttu. Hallintojohtajalla on organisaatiossa paljon sekä valtaa että vastuuta, ja hänellä on oltava hyvä tuntuma moneen asiaan. Kiitän hyvin lämpimästi nykyistä hallintojohtaja Arja Puikkosta, joka onneksi jää taloon vielä elokuun loppuun asti, siirtyäkseen sitten eläkkeelle. Samalla toivotan Panun lämpimästi tervetulleeksi Kemianteollisuuteen. Hän pääsee Suomen innovatiivisimman teollisuudenalan etujärjestön hallintojohtajana tutustumaan moniin vaativiin tehtäviin ja kiinnostaviin ihmisiin, luotsaamaan alaa uutta kohti, sanoo Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Mika Aalto.

Avainsanat

Kuvat

Valokuva: Mari Kallionpää
Valokuva: Mari Kallionpää
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kemianteollisuus ry
Kemianteollisuus ry
Eteläranta 10 / PL 4
00131 Helsinki

https://www.kemianteollisuus.fi

Twitter: @Kemianteollisuu
Linkedin: http://linkd.in/1g4vUbs
Tilaa uutiskirje: http://bit.ly/1Mk0cTq

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 14 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista ja investoimme Suomeen vuositasolla reilut miljardi euroa.

Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuvat polttoaineet ja lääkkeet ovat kemiaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kemianteollisuus ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme