YES-EU Oy

YES-EU Oy julkistaa uudet raskaan kaluston latauslaitteet Kuljetus 2023 messuilla

Jaa

YES-EU Group on pohjoismainen kaupunkibussien ja raskaan liikenteen sähköistämiseen erikoistunut yritysryhmä. Ryhmän palveluksessa on sata henkeä kymmenessä Euroopan maassa sekä oma kymmenen hengen organisaatio Kiinassa.  

Julkistamme Kuljetus 2023 -tapahtumassa (osasto C512) Jyväskylässä Suomen laajimman valikoiman raskaan kaluston latauslaitteita ja järjestelmiä.

UUTUUS! Markkinoiden tehoikkain jatkuvaan käyttöön uunniteltu pikalatauslaite Suomen suurimmalta varikkolatauslaitteiden toimittajalta.
UUTUUS! Markkinoiden tehoikkain jatkuvaan käyttöön uunniteltu pikalatauslaite Suomen suurimmalta varikkolatauslaitteiden toimittajalta. ©2023 YES-EU Oy Ei lisenssirajoituksia

Ensiesittelyssä YES-EU 30/1, markkinoiden edullisin ja helposti liikuteltava 30 kW huoltamolaturi sekä YES-EU 40/1, markkinoiden edistyksellisin ja pienikokoisin 40 kW seinälaturi.

Näiden lisäksi julkistetaan myös varikkolatauksen uudet tehojuhdat. YES-EU 360/2 on Yjatkuvaan käyttöön kehitetty suurella 28” näytöllä varustettu 360 kW teholaturi, joka soveltuu hyvin myös julkiseen lataukseen.

Uudet latauskonttimme YES-EU 1080/16, 1440/24 ja 2160/48 ovat markkinoiden tehokkaimmat ja monipuolisimmat latausjärjestelmät. Jopa 2160 kW (2 MW) teho ja 48 latausterminaalia tarjoavat joustavan ja helposti laajennettavan perustan suurillekin varikoille.

”Uusien laitteiden julkistuksen myötä ja Suomen suurimman varikkolatausjärjestelmien toimittajan kokemuksella pystymme tarjoamaan kattavan laitevalikoiman kaiken kokoisille kuljetusalan yrityksille”, sanoo myyntijohtaja Mikko Summala.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kompakti mutta tehokas 40 kW DC seinälaturi kaikille CCS2-standardin mukaiseen lataukseen.
Kompakti mutta tehokas 40 kW DC seinälaturi kaikille CCS2-standardin mukaiseen lataukseen.
Lataa
Pienikokoinen mutta tehokas 30 kW huoltamolaturi soveltuu kaikkien CCS2 standardia tukevien autojen lataukseen - myös kuorma. ja linja-autoille.
Pienikokoinen mutta tehokas 30 kW huoltamolaturi soveltuu kaikkien CCS2 standardia tukevien autojen lataukseen - myös kuorma. ja linja-autoille.
Lataa

YES-EU Oy

YES-EU Oy tuo maahan, myy ja huoltaa maailman suurimman bussivalmistajan Yutongin sähköbusseja sekä toimittaa sähköinfra- ja latausratkaisuja ”avaimet käteen” periaatteella liikennöijille ja suurille varikoille. Yrityksellä on Suomessa yli 35% markkinaosuus sähköbusseista sekä 75% osuus sähköbussien latauksesta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta YES-EU Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye