Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaalla kerätään näkemyksiä päihde- ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluista

Jaa
Pirkanmaan hyvinvointialueella valmistellaan päihde- ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden hankintaa, ja sen perustaksi kerätään sekä palveluiden asiakkaiden että heidän omaistensa näkemyksiä.

Omaisille ja asiakkaille on erilliset kyselyt, ja niihin vastataan nimettömänä. Kyselyt ovat auki 7. kesäkuuta saakka. Linkit kyselyihin on julkaistu sivulla pirha.fi/osallistu-ja-vaikuta.

Tarkoituksena on kartoittaa, miten nykyiset palvelut koetaan, mitä kehitettävää löytyy ja millaisia tarpeita ja odotuksia asumispalveluille on. Kyselyn tuloksia hyödynnetään kilpailutuksen valmistelussa. Päihde- ja mielenterveyskuntoutujien ympärivuorokautisen palveluasumisen ja yhteisöllisen asumisen kilpailutus alkaa syksyllä. Sopimukset palveluntuottajien kanssa on määrä solmia ensi keväänä.

Yhteyshenkilöt

Suunnittelija Senja Miettinen, p. 040 542 0359, senja.miettinen@pirha.fi

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaalla käynnistymässä keskustelu lopuista lähiasemista liikkuvien palvelujen kokeilun pohjalta12.6.2024 15:46:46 EEST | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialue on uudistanut voimakkaasti palvelujen verkostoa viime syksystä lähtien. Digitaalisilla palveluilla luotu edellytyksiä toimipisteverkoston tiivistämiselle ja nopeutettu yhteydensaantia sote-ammattilaisille. Palvelujen verkostossa on edelleen 12 toimipistettä, joista ei ole tehty päätöstä. Niistä tullaan käymään laaja keskustelu kesän ja alkusyksyn eri toimielimissä ja asukastilaisuuksissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye