Veikkaus Oy

Jääkiekon MM-kisojen Monivedosta 96 000 euron voittopotti Tampereelle

Jaa
Jääkiekon MM-kisojen suurin voitto Veikkauksen vedonlyönnistä osui torstai-iltana Tampereelle. Monivedon kohteina olivat jääkiekon MM-kisojen puolivälierät, joiden oikeat maalimäärät löytyivät tamperelaisen nettipelaajan Monivedosta.

Tamperelaisen nettipelaajan rivistä löytyivät jääkiekon MM-kisojen puolivälieristä koostuneen Monivedon otteluiden oikeat maalimäärät.

Monivedon kohteet ja lopputulokset olivat torstaina:

Sveitsi - Saksa 1 - 3
USA - Tšekki 3 - 0
Kanada - Suomi 4 -1
Ruotsi - Latvia 1 - 3

Jääkiekon MM-kisojen Monivedossa tarjolla oleva Turbokerroin nosti ensimmäisen voittoluokan kerrointa 25 %, jonka myötä yllätyksellisen Monivedon kertoimeksi tuli 1 934 543. Tamperelainen nettipelaaja voitti 0,05 euron panoksellaan 96 727 euroa.

Veikkaus.fi:ssä rivinsä tehnyt asiakas saa voittonsa suoraan pankkitililleen.

Jääkiekon MM-kisoissa on voitettu toinenkin suuri Moniveto-voitto. Helsinkiläinen nettipelaaja voitti viime viikon lauantaina 80 948 euron potin.

Jääkiekon MM-kisojen välierät USA - Saksa ja Kanada - Latvia pelataan lauantaina Tampereella. Pronssiottelu ja finaali pelataan sunnuntaina Tampereella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme