Basam Books

Heidi Kassaran uutuuskirja opastaa henkisellä polulla kohti valaistumista!

Jaa
Henkinen kehitys lähtee siitä, mitä ihminen tuntee, ajattelee ja tekee.
Henkinen polku – Kohti valaistumista (Basam Books 2023)
Henkinen polku – Kohti valaistumista (Basam Books 2023)

Mitä on valaistuminen tai henkinen polku? Entä, miten edetä tietoisesti henkisellä polulla kohti valaistumista? 

Heidi Kassara esittää uudessa kirjassaan Henkinen polku – Kohti valaistumista kattavia vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin.

Koska henkinen polku kohti valaistumista on aina yksilöllinen, kirjassa rohkaistaan lukijaa etenemään askel kerrallaan omalla polullaan ja etsimään keinoja, joista on apua omaan henkiseen kehitykseen ja hyvinvointiin.

Kirja tarjoaa tueksi aihemeditaatiota sekä erilaisia harjoituksia, jotka lisäävät motivaatiota ja edistävät henkistä kasvua sekä itsensä tuntemista.

Heidi Kassara, TtL, FT, hoitotyön yliopettaja, on yli 40 vuoden aikana tutkinut henkisiä asioita. Hän on ollut mukana henkisissä yhdistyksissä, opettanut erityisesti meditaatiota ja muita henkisiä asioita, tehnyt niistä oppimateriaaleja sekä kirjoittanut artikkeleita ja kaksi kirjaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:


Frida Wikblad
frida@basambooks.fi

Kuvat

Henkinen polku – Kohti valaistumista (Basam Books 2023)
Henkinen polku – Kohti valaistumista (Basam Books 2023)
Lataa
Heidi Kassara (kuvaaja: Ari Korkala)
Heidi Kassara (kuvaaja: Ari Korkala)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme