Kustannusosakeyhtiö Otava

Sukella tunteiden maailmaan somevaikuttaja Tinken kanssa! Väritä tunteesi -kirjassa pääsee tutustumaan itseensä värien avulla

Jaa
Suositun tubettajan ja sirkusartistin värityskirjassa värit johdattavat tunteiden maailmaan.

Miltä sinusta tuntuu ilo tai viha? Minkä värisinä koet erilaiset tunteet?

Somevaikuttaja Tinken värityskirjassa tunteita käydään läpi fantasiamaailmaan sijoittuvien kuvien sekä pohdiskelevien tekstien kautta. Väritä tunteesi -kirjassa on mukana 23 tunnetta, kuten ilo, pelko ja suru.

Kirjaan upotetuilla QR-koodeilla pääsee myös katsomaan videoita, joissa Tinke ja hänen isoveljensä, itsetuntemuskouluttaja Olli Anetjärvi keskustelevat kirjassa käsiteltävistä tunteista.

Tinke tunnistaa oppineensa lapsuudesta ajattelutavan, jossa ilo oli ainoa sallittu tunne. Nyt aikuisuudessa hän on käsitellyt tunneasioita yhdessä veljensä kanssa, ja heidän tunnekeskusteluidensa pohjalta syntyi idea yhteisestä kirjasta. Lahjakkaana piirtäjänä Tinke vastaa kirjan väritettävien kuvien piirtämisestä, ja veli Olli on kirjoittanut tekstit.

”Uskon, että ihmiset näkevät tunteet eri väreillä. Tunteita voi opetella monilla eri tavoilla, ja kuvien värittäminen voi auttaa itselle vaikeampien tunteiden tunnistamisessa”, Tinke kertoo.

Tinke eli Tiina-Maija Anetjärvi on pelitubettaja, vlogaaja ja sirkusartisti, jonka Youtube-kanavalla on lähes 100 tuhatta seuraajaa. Pelaamisen lisäksi Tinkeä kiinnostavat muun muassa piirtäminen, sirkus ja tavallisen arjen tunteiden kirjo. Olli Anetjärvi on Tinken isoveli ja itsetuntemuskouluttaja.

Väritä tunteesi ilmestyy 6.7.2023.

Haastattelupyynnöt, arvostelukappaleet ja lisätiedot: anni.gullichsen@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Kuva: Johannes Ahonen
Kuva: Johannes Ahonen
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Ruotsalaisen Marianne Cedervallin juuri suomeksi käännetty hyvän mielen ja tumman huumorin sävyttämä uutuusdekkari Gotlannin idyllisistä maisemista on täydellinen kirja syksyyn.18.9.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

Mulvaldsin murhat -sarja jatkuu Haudataan menneet -romaanilla! Marraskuu on saapunut gotlantilaiseen Mullvaldsin pitäjään, missä valmistellaan syksyn kohokohtaa, tryffelifestivaalia. Eläkepäiviään viettävä Anki osallistuu ystävineen tryffelisafarille, jonka lopuksi nautitaan kuuden ruokalajin illallinen pitäjän ravintolassa. Mutta ihanan aterian päätteeksi yksi vieraista kaatuu kuolleena maahan. Paikallinen ex-poliisi Tryggve on vakuuttunut siitä, ettei kuolema ollut luonnollinen. Niinpä Anki ja Tryggve joutuvat jälleen keskelle murhamysteeriä, eikä värikkäiden lehtien kirjoma syksy pääty ilman lisäuhreja tai kyyneleitä. Haudataan menneet on arvostelu ja käsittelyvapaa 28.9.2023. Teoksen on kääntänyt suomeksi Riie Heikkilä ja romaani ilmestyy myös e- ja äänikirjana. Äänikirjan lukija on Eija Ahvo. PDF-vedokset, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt ilmo.muuronen@otava.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme