Veikkaus Oy

Loton potti kohoaa kolmeen miljoonaan euroon

Jaa
Kierroksella 21/2023 ei löytynyt seitsemää oikeaa pelatuista riveistä, joten ensi viikolla Lotossa on tarjolla kolmen miljoonan euron päävoitto.

Tämän lauantain Loton oikea rivi on 10, 13, 26, 27, 29, 38, 40 sekä lisänumero 22. Plusnumeroksi arvottiin 12.

Tällä kierroksella ei löytynyt yhtään täysosumaa tai 6+1-tulosta. Suurimmat voitot löytyivät 6 oikein -voittoluokasta. Voitto-osuus 6 oikein -tuloksella oli 3330 euroa ja näitä voittoja löytyi yhteensä 26 kappaletta.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 7 8 2 1 5 5 4. Arvonnassa löytyi yksi 6 oikein -tulos, jolla voitti 20 000 euroa.

Lauantain Lomatonnin voittorivi on Buenos Aires 66. Tonnin voittoja lähti matkaan 16 kappaletta.

Kuponkipelien, kuten Loton, pelaaminen on 15.5 alkaen edellyttänyt tunnistautumista. Voidakseen pelata tunnistautuneena, tulee ensin olla rekisteröitynyt Veikkauksen asiakkaaksi. Illan arvontalähetyksessä kerrattiin, miten rekisteröityminen ja tunnistautuminen onnistuvat.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme