Kauppakeskus Sello

Kauppakeskus Sellon Viaporintorin kesäterassi hurmaa Espoossa myös tänä kesänä

Jaa
Vuosi sitten suuren suosion saavuttanut kauppakeskus Sellon Viaporintorin kesäterassi saa jatkoa tänä kesänä. 1.6.-27.8.2023 avoinna oleva terassialue tarjoaa ruokaa ja juomaa moneen makuun, tunnettuja artistivieraita sekä perheen pienimmille karusellin. Kesä huipentuu elokuun lopussa Sellon 20-vuotisjuhlaan.

 Kauppakeskus Sellon Viaporintorin kesäterassi tarjoaa jo toistamiseen maku- ja musiikkielämyksiä läpi kesän. Terassi on avoinna kesän jokaisena päivänä ja kutsuu kaupunkilaiset myös juhannuksen viettoon. Ravintolatarjonnan lisäksi Viaporintorin terassilla on tärkeässä roolissa musiikki. Esiintymislavalla nähdään muun muassa Arttu Wiskari, Mira Luoti, Samae Koskinen ja Olli Halonen.

”Sellon kesäterassi elävöittää kaupunkia ja on viime kesän lanseerauksensa jälkeen selvästi odotettu ja ainutlaatuinen ajanviettopaikka Espoossa. Kesällä 2022 koko perheen terassialueella oli kävijöitä kymmeniä tuhansia. Nyt odotamme vierailijoita viihtymään vielä sitäkin runsaammin”, kertoo kauppakeskuspäällikkö Sanna Kouvalainen.

Uutena ravintolatoimijana mukana Arttu Wiskarin ravintola Wiskarila

Terassikokonaisuuden 400-paikkaista aluetta ympäröi seitsemän eri ravintolatoimijaa. Rajattu terassialue on toimijoille yhteinen, joten asiakas voi valita sekä ruoat ja että juomat omien makumieltymysten mukaan eri ravintoloista. Terassin herkulliset annokset lounaasta myöhäisillan herkkuihin tarjoilee Wiskarila, Tortilla House ja Elias Döner Kebab.

Juomia moneen makuun löytyy Espoon kahvipaahtimolta, Gallows Birdiltä ja United Gypsies Breweryltä. Jäätelöherkut terassilla tarjoaa Helsingin Jäätelötehdas.
Viaporintorin kesäterassitoimijat nostavat Sellon ravintoloiden määrän yli 40:een. Espoolaisuutta edustaa jo toista kertaa The Gallows Bird -olutravintola, jonka historia ulottuu aina 1990-luvulle asti, ollen Suomen ensimmäisiä erikoisoluita tarjoava olutravintola.

”Viime kesän kokemuksemme Viaporintorin kesäterassilta oli erittäin positiivinen niin terassin toteutuksen kuin asiakkailta saadun palautteen muodossa. Olemme erittäin mielellämme mukana myös tänä kesänä ja hienoa, että mukana kesäterassilla on myös uusia toimijoita”, kertoo ravintoloitsija Thomas Aschan.

Uutena ravintolatoimijana kesäterasilla on muusikko Arttu Wiskarin omistama ravintola Wiskarila.

”Hienoa, että Wiskarila pääsi mukaan Sellon kesäterassille! Haluamme tarjota koko kesän asiakkaillemme mahtavia makuelämyksiä raikkaiden ruokien ja juomien muodossa unohtamatta perheen pienimpiä. Odotan innolla, että pääsemme hommiin ja tulen itsekin vierailemaan terassilla useasti kesän aikana. Parhaan palautteen saa asiakkailta suoraan, joten minut voi bongata kesällä Wiskarilan terassilta jututtamassa asiakkaita. Jos asiakas on tyytyväinen, niin kaikki ovat tyytyväisiä. Tästä tulee hieno kesä”, iloitsee Arttu Wiskari.

Kesäterassin avajaisia juhlitaan 3.6.

Viaporintorin kesäterassi avautuu 1.6. ja on avoinna läpi kesän 27.8. asti joka päivä kello 11–22. Avajaisjuhlaa vietetään lauantaina 3.6. klo 11.30 alkaen. Avajaiset alkavat Mimin ja Kukun esiintymisellä klo 11.30 ja 13.30 ja ilta huipentuu upean Mira Luodin keikkaan kello 20.00.


Terdetuloa viihtymään!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Kesällä 2022 koko perheen terassialueella oli kävijöitä kymmeniä tuhansia.
Kesällä 2022 koko perheen terassialueella oli kävijöitä kymmeniä tuhansia.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kauppakeskus Sello
Kauppakeskus Sello
Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo

010 424 6700http://www.sello.fi

Kauppakeskus Sello

Kauppakeskus Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja on Suomen toiseksi suurin kauppakeskus. Sellossa on yli 160 liikettä ja palvelua. Vuonna 2022 Sellossa oli kävijöitä 21 miljoonaa ja kokonaismyynti oli 384 miljoonaa euroa. Sellon omistavat Keva, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.

Kauppakeskus Sellon manageerausyhtiönä toimii Realidea Oy. www.realidea.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kauppakeskus Sello

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye