MessukeskusMessukeskus

Radical Health Festival Helsinki 2023: Ohjelma on julkistettu

Jaa

Radical Health Festival Helsinki 2023 on julkistanut ohjelmansa. Uusi eurooppalainen terveysfestivaali järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-14.6.2023. Tapahtuma kokoaa yhteen niin yksityiset kuin julkiset toimijat sekä terveysalalla toimivat ammattilaiset ja päättäjät mahdollisimman laajasti.

Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtuman ohjelma koostuu inspiroivista keynote-puheenvuoroista, interaktiivisista työpajoista, paneelikeskusteluista ja vierailuista kiinnostaviin tutustumiskohteisiin. Tapahtuman teemoja ovat tekoäly, mielenterveys, ilmastonmuutoksen vaikutukset terveyteen, aktiivinen ikääntyminen, kyberturvallisuus, innovaatiot ja terveysalan digitalisaatio.

”Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtuman korkeatasoinen ohjelma esittelee laajasti terveysalan innovaatioita, teknologioita ja käytäntöjä. Digitalisoituva toimintaympäristö vaatii terveysalalta radikaalia uudistumista ja ennakkoluulotonta yhteistyötä. Festivaalimme ohjelma kannustaa muutokseen ja haastaa nykytilannetta inspiroivilla keskusteluillaan”, sanoo Pascal Lardier, tapahtuman sisältövastaava.

Yli 150 maailmanlaajuisesti arvostettua puhujaa jakaa tapahtumassa näkemyksiään terveys- ja hoitoalan tulevaisuudesta. Esiintymään saapuvat mm. professori Shafi Ahmed, Medical Realities -yhtiön toimitusjohtaja, futuristi ja virtuaalitodellisuuden puolestapuhuja (Iso-Britannia); Tony Estrella, kirjailija ja futuristi (Singapore); Donna Henderson, Euroopan telelääketieteen seuran puheenjohtaja (Skotlanti); professori Miikka Korja, HUSin neurokirurgian osastonylilääkäri (Suomi); Tšekin tiede-, tutkimus- ja innovaatioministeri Helena Langšádlová, tohtori Päivi Sillanaukee, terveyden ja hyvinvoinnin suurlähettiläs, Sosiaali- ja terveysministeriö (Suomi); IANPHIn (The International Association of National Public Health Institutes) toimitusjohtaja, professori Duncan Selbie (Iso-Britannia) ja Tina Woods, terveydenhuollon teknologia- ja innovaatioyritys Collider Healthin perustaja ja toimitusjohtaja (Iso-Britannia).

Radical Health Festival Helsingin ohjelma rakentuu vahvojen asiantuntijaorganisaatioiden yhteistyöllä. Näitä ovat muun muassa Euroopan kardiologinen yhdistys, ensimmäisen festivaalin kliininen pääyhteistyökumppani, CHIME, Frontiers Health, EHTEL, COCIR, ECHAlliance, Healthtech Finland, Health-ISAC, Health Capital Helsinki, Helsingin kaupunki ja moni muu. Tapahtuman ohjausryhmän puheenjohtajana toimii Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan toimialajohtaja Juha Jolkkonen.

Koulutuksellisten ja inspiroivien puheenvuorojen lisäksi Radical Health Festival Helsinki tarjoaa laajat verkostoitumismahdollisuudet. Tapahtuman näyttely on vahva kaupallinen alusta sijoittajille, ostajille ja erilaisten ratkaisujen tarjoajille.

”Kutsumme mukaan päättäjät, terveysalan ammattilaiset, yrittäjät ja kaikki, jotka kantavat huolta terveydenhuollon tulevaisuudesta. Festivaalin viesti on selkeä: on aika haastaa ja uudistaa perinteiset toimintatavat – nyt on aika olla radikaali”, sanoo Pia Heikkurinen, Radical Health Festival Helsingin pääsihteeri.

Festivaalin järjestäjäkumppanit ovat éditohealth, Helsingin kaupunki ja Helsingin Messukeskus, joka tarjoaa tapahtumalle kansainvälisen tason palvelut ja joustavat tilat. Rekisteröityminen tapahtumaan on käynnissä ja osallistujia kannustetaan varmistamaan osallistumisensa ajoissa, koska paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtumasta ja tapahtuman yksityiskohtainen ohjelma osoitteessa: https://www.radicalhealthfest.com/.

Radical Health Festival Helsinki: 12.-14.6.2023 Helsingin Messukeskuksessa | https://www.radicalhealthfest.com | #radicalhealth

 

Radical Health Festival Helsinki -tapahtuman järjestäjäkumppanit:

Helsingin Messukeskus, jonka missiona on edistää suomalaista elinkeinoelämää ja teollisuutta mahdollistamalla tuloksellisia kohtaamisia messuilla, kongresseissa ja muissa tapahtumissa vuodesta 1919, ja éditohealth, kansainvälinen terveydenhuollon ajatusjohtaja ja tapahtumajärjestäjä, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kansainvälinen kokemus terveydenhuollon johtamiseen keskittyvien konferenssien ja näyttelyiden järjestämisestä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Heikkurinen
Teema-asiantuntija, Sitra
Pääsihteeri, Radical Health Festival Helsinki
Pia.Heikkurinen@sitra.fi I +358 50 4651025


Sean Roberts (englanniksi)
Strategic Relations Officer, éditohealth
sean@editohealth.org I +33 6 19 553 339

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Tämän hetken sormusmuotoilu yllättää monimuotoisuudellaan ja rohkeudellaan28.9.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Vuoden Kaunein Sormus 2023 -kilpailun finaalin yleisöäänestys on alkanut. Korumuotoilijoille suunnatussa, nyt 16. kertaa järjestettävässä kilpailussa katsotaan tulevaisuuteen ja etsitään sormusta, jossa on viitteitä huomisen kauneudesta. Finalistisormusten esittely ja muotoilijoita nähdään I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 20.–22.10.2023. Kilpailun voittaja julkistetaan marraskuussa.

Vuoden herkullisin tapahtuma Viini & Ruoka rantautuu Helsingin Messukeskukseen26.9.2023 10:12:24 EEST | Tiedote

Viini & Ruoka kokoaa ruoasta ja viinistä kiinnostuneet Helsingin Messukeskukseen 26.-29.10.2023. Suosittu ja odotettu tapahtuma tarjoaa kävijöille runsaasti monipuolista koettavaa, kuten mielenkiintoisia näytteilleasettajia, suosittuja viinitastingeja, inspiroivia kirjailijavieraita sekä muita makunystyröitä hiveleviä kokemuksia. Tapahtumassa kilpaillaan myös Vuoden Kokki -ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen finaalit. Viini & Ruoka järjestetään Messukeskuksessa samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa.

Helsingin Kirjamessujen ohjelma entistä laajempi, teemakeskusteluissa esillä valta26.9.2023 00:01:00 EEST | Tiedote

Helsingin Kirjamessut 2023 tarjoaa jälleen monipuolisen ohjelman kirjallisuuden ystäville. Tänä vuonna järjestetään yli 900 keskustelua ja kirjailijahaastattelua, joihin osallistuu yli 1000 kirjailijaa, vaikuttajaa, tutkijaa, taiteilijaa ja poliitikkoa. Paikalla on kotimaisten huippukirjailijoiden lisäksi noin 30 kansainvälisiä kirjailijavieraista kymmenestä maasta. Teemakeskustelujen aiheena on valta kirjallisuudessa. Uutta kirjamessujen ohjelmassa ovat keskustelut kirjailijoiden tuotannoista ja kirjasomen entistä vahvempi läsnäolo. Helsingin Kirjamessut järjestetään 26.–29.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa nyt 23. kerran.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme