Osuuskauppa Hämeenmaa

Lopen ja Tuulosen S-marketteihin kesäksi ruoan verkkokaupan pop-up

Jaa

S-market Loppi ja S-market Tuulos laajentavat palveluitaan avaamalla ruoan verkkokaupat täksi kesäksi. Verkkokaupat monipuolistavat toimipaikkojen palveluita sekä tuovat asiakkaille joustavuutta ja luksusta arkeen.

Ostosten tilaus ja maksu tapahtuu S-kaupat-mobiilisovelluksessa tai osoitteessa s-kaupat.fi. Tämän jälkeen tilaus käsitellään, tuotteet haetaan hyllystä ja pakataan kaupassa. Asiakas voi noutaa valmiiksi pakatut ostokset kätevästi valitsemanaan ajankohtana myymälän noutopaikalta. Tuotteet varastoidaan myymälöiden kylmätiloissa aina siihen asti, kun asiakas noutaa tilauksen.

– Lopen ja Tuulosen S-marketteihin avataan ruoan verkkokauppa, jotta voimme helpottaa sekä vakituisten että kesäasiakkaiden kaupassakäyntiä, sanoo projektipäällikkö Tero Vehko.

Keräilykuluja katetaan 7,90 euron suuruisella keräilymaksulla. Verkkokaupat saadaan toimintaan viimeistään kesäkuun alkupuolella, ja ruoan verkkokauppa on avoinna toistaiseksi koko kesän ajan.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, projektipäällikkö Tero Vehko, 050 363 6480

S-kaupat.fi kokoaa alleen kaikki S-ryhmän yli 1000 päivittäistavarakaupan toimipaikkaa, joista tällä hetkellä yli 200 tarjoaa ruoan verkkokaupan palveluita. S-kaupat.fi-palveluun voi tutustua osoitteessa www.s-kaupat.fi tai S-kaupat-sovelluksen voi ladata älypuhelimeen omasta sovelluskaupasta.

Avainsanat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Sale Forssan uudistusremontti on valmis6.9.2023 14:09:24 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Hämeenmaa päivittää Sale-ketjun myymäläilmeitä ja palveluita alueellaan. Loppukesän aikana Sale Forssa on siirtynyt uuteen aikaan, kun myymäläuudistus on saatu päätökseen. Uuden konseptin myymälässä on nyt raikkaampi ja avarampi tunnelma sekä selkeät esillepanot asiakkaiden toiveiden mukaisine tuotteineen. Sale Forssa on ollut auki koko uudistuksen ajan, virallisesti remontti on valmis torstaina 7.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme