Helsingin Vihreät ry

Vihreiltä kaupunginhallitukseen Shawn Huff, Minna Lindgren ja Tuomas Rantanen

Jaa
Vihreiden esitykset Helsingin kaupunginhallituksen jäseniksi kaudelle 2023–2025 ovat Shawn Huff, Minna Lindgren ja Tuomas Rantanen.

Shawn Huff ja Minna Lindgren ovat ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettuja ja myös uusia kaupunginhallituksessa. Tuomas Rantanen jatkaa kaupunginhallituksessa toisella kaksivuotiskaudella. Kaupunginhallituksen jäsenenä jatkaa tehtävänsä puolesta myös kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki.

Shawn Huff iloitsee tehtävästä. “Olen iloinen kasvavasta vastuusta ja ryhmän luottamuksesta valita minut tähän rooliin. Pidän sitä myös luontevana, että ryhmän uutena varapuheenjohtajana pääsen neuvottelemaan ja päättämään kaupungin keskeisistä asioista”, Huff toteaa.

“Tehtävä on mielenkiintoinen ja otan mielelläni lisää vastuuta kaupunginvaltuutettuna”, sanoo Minna Lindgren ja jatkaa: “Kokemukseni sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnassa on varmasti hyödyksi tehtävässä nyt, kun Helsinki on oma hyvinvointialueensa.

Vihreitä valtuustossa kuudetta kautta edustavalle Tuomas Rantaselle nyt jatkuva luottamustehtävä on mieluinen: ”Uskon, että tässä roolissa saan parhaalla tavalla oman kokemukseni palvelemaan vihreiden äänestäjiä ja koko kaupunkia - ei vähiten itselleni tärkeissä kaupunkisuunnitteluun ja kulttuuriin liittyvissä asioissa.”

Kaupunginhallituksen varajäseniksi valittiin Kasper Kivistö, Johanna Nuorteva, Suvi Pulkkinen ja Ozan Yanar. Kaupunginhallituksen alaisen elinkeinojaoston varapuheenjohtajana jatkaa Suvi Pulkkinen ja jäsenenä Kasper Kivistö, varajäseniksi valittiin Shawn Huff ja Minna Lindgren. Tuomas Rantanen puolestaan jatkaa konsernijaoston varapuheenjohtajana ja Anni Sinnemäki jäsenenä, heidän varajäsenikseen valittiin Johanna Nuorteva ja Kasper Kivistö.

Esitykset kaupunginhallitukseen ja sen jaostoihin tehtiin kaupunginhallituksessa 29.5. ja kaupunginvaltuusto vahvistaa kaupunginhallituksen kokoonpanon kokouksessaan 14. kesäkuuta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Shawn HuffHelsingin vihreän valtuustoryhmän varapuheenjohtaja

Puh:0443030529

Minna LindgrenKaupunginhallituksen jäsen

Puh:040 7334909

Tuomas RantanenKaupunginhallituksen jäsen

Puh:040 5077165

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Vihreät ry
Mannerheimintie 15b A
00260 Helsinki

http://www.helsinginvihreat.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin Vihreät ry

Helsingin kaupunginvaltuuston uusi puheenjohtaja valitaan keskiviikkona22.5.2023 15:37:34 EEST | Tiedote

Helsingin vihreä valtuustoryhmän valitsee keskiviikkona 24.5. klo 16 alkavassa ryhmäkokouksessa, ketä se esittää Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi. Lopullisen valinnan tekee kaupunginvaltuusto, mutta tehtävä on vihreiden. Kaksi vuotta kaupunginvaltuuston puheenjohtajana toiminut Fatim Diarra luopuu tehtävästä kesällä. Diarra valittiin kansanedustajaksi kevään 2023 eduskuntavaaleissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme