Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Jens Wiklund nimitetty Danske Bank Suomen henkilöasiakasliiketoiminnan johtajaksi

Jaa
Danske Bank Suomen Henkilöasiakkaat-liiketoimintayksikön johtajaksi on nimitetty 2.1.2024 alkaen Jens Wiklund.

Hän siirtyy Danske Bankiin Nordealta konsernin talousohjauksesta vastaavan johtajan tehtävästä (Head of Group Financial Steering).

Jens Wiklundilla on laaja kokemus ja vahvoja näyttöjä liiketoiminnan kasvattamisesta ja kilpailuaseman vahvistamisesta eri maantieteellisillä markkinoilla ja liiketoiminta-alueilla, erityisesti vähittäispankkitoiminnassa. Olen iloinen saadessani Jensin mukaan joukkoomme vahvistamaan asemaamme ja liiketoimintaamme Suomessa edelleen”, sanoo Stojko Gjurovski, Danske Bank Suomen maajohtaja ja Danske Bankin Personal Customers Nordic -liiketoiminta-alueen johtaja.

Jens Wiklund on uransa aikana asunut ja työskennellyt pankkialan ylemmissä johtotehtävissä Suomen lisäksi Alankomaissa, Iso-Britanniassa, Ruotsissa ja Venäjällä.

”Danske Bank on erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa, ja pankilla on vahva tahtoa kehittyä ja hyödyntää potentiaalinsa ja kasvumahdollisuutensa Suomessa. Olen innoissani siitä, että saan liittyä Dansken tiimiin ja olla mukana viemässä tulevan strategiakauden teoiksi ja tuloksiksi”, sanoo Jens Wiklund.

Janne Lassila jatkaa Henkilöasiakkaat-liiketoiminnan vt. johtajana, kunnes Jens Wiklund aloittaa tehtävässään.

Jens Wiklundin ura lyhyesti

  • Talousohjauksesta vastaava johtaja (Head of Group Financial Steering), 05/2020 – Nordea Bank Oyj
  • Toimitusjohtaja, 12/2016 – 04/2020 - Handelsbanken the Netherlands
  • Talousjohtaja, 12/2014-12/2016 - Handelsbanken UK
  • Talousjohtaja, 09/2012 – 11/2014 - Handelsbanken Capital Markets
  • Head of Administration, Accounting and Financial Control, Senior Vice President, 01/2009 – 08/2012 Handelsbanken International
  • General Manager, 09/2007 – 12/2008 ZAO Svenska Handelsbanken, Russia
  • Handelsbanken Suomi, 05/1997 – 08/2007 eri tehtäviä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme