Aalto-yliopisto

Mediakutsu: Kyberturvallisuustapahtuma naisille Espoon Otaniemessä 8.–9. kesäkuuta

Jaa
Kutsumme median edustajat tutustumaan tapahtumaan ja Euroopan kyberturvallisuusvirasto Enisaan – sekä kuulemaan, miksi naisia tarvitaan kyberalalle ja millaisia mahdollisuuksia heille alalla on.

Toivotamme median edustajat tervetulleiksi tutustumaan naisille suunnattuun kyberturvallisuustapahtumaan 8.–9. kesäkuuta Aalto-yliopiston kampukselle Espoon Otaniemessä. Tapahtuma on suunnattu kyberturvallisuudesta kiinnostuneille ja kyberturvallisuudessa jo pidemmälle ehtineille naisille.

Kaksipäiväisen tapahtuman järjestää Aalto-yliopiston Cyber Citizen -hanke yhdessä Euroopan kyberturvallisuusvirasto Enisan kanssa. Tilaisuus on suunnattu kyberturvallisuudesta kiinnostuneille naisille ja se on maksuton. Osallistujia on Suomen lisäksi muistakin EU-maista, joten tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden myös kansainväliseen verkostoitumiseen.

Bootcamp kyberturvallisuudesta kiinnostuneille naisille


Torstaina 8. ja perjantaina 9. kesäkuuta kello 9–17 (torstaina lisäksi illallinen) Otaniemen kampuksella Espoossa.

Tilaisuuden avaa torstaina 8. kesäkuuta kello 9.00 kansanedustaja Jarno Limnéll. Avauspuheenvuorot kuullaan myös Cyber Citizen -hanketta edustavalta Mirva Salmiselta ja Women4Cyber-järjestön Noora Hammarilta sekä Euroopan kyberturvallisuusvirasto Enisalta.

Tapahtuman tarkemmat tiedot: https://cyber-citizen.eu/enisan-ja-cyber-citizen-hankkeen-bootcamp-kyberturvallisuudesta-kiinnostuneille-naisille/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Median yhteydenotot:


Marianne Lindroth
Cyber Citizen -hanke, Aalto-yliopisto
p. +358 50 345 3033
marianne.lindroth@aalto.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu 12 000 opiskelijaa ja yli 4000 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto-yliopisto

Nimitys: Professori Jyri Hämäläinen Aalto-yliopiston tutkimuksesta vastaavaksi vararehtoriksi18.9.2023 12:33:53 EEST | Tiedote

Aalto-yliopiston hallitus on nimittänyt professori Jyri Hämäläisen Aalto-yliopiston tutkimuksesta vastaavaksi vararehtoriksi 1.12.2023 alkaen viisivuotiskaudeksi. Hän seuraa tehtävässä Ossi Naukkarista, jonka kausi päättyy 31.10.2023. Tekniikan tohtori, professori Jyri Hämäläinen toimi Sähkötekniikan korkeakoulun dekaanina vuosina 2015–2023 ja varadekaanina vuosina 2014–2015. Hänet nimitettiin määräaikaiseksi professoriksi Teknilliseen korkeakouluun vuonna 2008 ja Aalto-yliopiston vakinaisen professuurin hän sai vuonna 2013. Ennen Aalto-yliopistoon tuloaan hän työskenteli Oulun yliopistossa ja teollisuudessa, muun muassa Nokia Networks -yhtiössä. Jyri Hämäläisellä on 240 tieteellistä julkaisua ja 37 patenttia tai patenttihakemusta Yhdysvalloissa. Hän on Oulun yliopiston dosentti ja Teknillisten Tieteiden Akatemian jäsen. Jyri Hämäläinen on suorittanut tohtorintutkinnot sovelletusta matematiikasta (FT) Oulun yliopistossa ja tietoliikenteen signaalin käsittelystä (TkT) Teknillisessä kork

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme