Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry

Jukka Arosta STULin ja Sähköinfon myynti- ja ICT-johtaja

Jaa
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry on 30.5. pitämässään kokouksessa valinnut kauppatieteen maisteri Jukka Aron, 41 v, järjestön ja sen palveluyhtiö Sähköinfo Oy:n myynnistä ja ICT-järjestelmistä vastaavaksi johtajaksi alkaen 1.8.2023.
Jukka Aro, kuva: Aro Systems
Jukka Aro, kuva: Aro Systems

Yrittäjähenkisellä Arolla on mittava kokemus talotekniikka-alalta niin Onninen Oy:n markkinointijohtajana kuin viimeisimmäksi Aro Systems Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtajana. Näissä tehtävissä hänen vastuullaan on ollut mm. verkkokaupparatkaisujen uudistaminen sekä uusien liiketoiminta- ja palvelumallien kehittäminen. Onnisella Aron johtamaan markkinointitoimintoon kuuluivat myös talotekniikkaurakoitsijoiden muodostamien Elfin- ja Hanakat -ketjujen kehittäminen ja urakoitsijayhteistyö.

Jukka Aro on lisäksi ollut useiden vuosien ajan sähköisen tilaamisen ratkaisuja tarjoavan LVISNetin hallituksen jäsen.

- Digitalisoituvassa, hiilineutraalisuuteen pyrkivässä maailmassa talotekniikalla on kasvava rooli. On todella hienoa päästä mukaan kehittämään STULin jäsenilleen ja muille asiakkailleen tarjoamia tuote- ja palveluratkaisuja ja näin tukemaan sähköalan ammattilaisten työtä vihreän siirtymän haasteeseen vastaamisessa, sanoo Jukka Aro.

STULin uutena toimitusjohtajana elokuun alussa aloittava Marko Utriainen toivottaa Aron tervetulleeksi:

- Upeaa, että saamme Jukan mukaan tiimiimme. Uskon vahvasti, että hänen tuomallaan kokemuksella ja innostuksella voimme yhdessä kehittää STUL-ryhmän palvelukykyä, ja tätä kautta nostaa jäsentemme ja asiakkaidemme sitoutuneisuutta uudelle tasolle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Myynti- ja ICT-johtaja Jukka Aro, puh. 040 838 6034, jukka.aro@outlook.com
- Toimitusjohtaja Marko Utriainen, puh. 050 335 4236, marko.utriainen@stul.fi
- Viestintäjohtaja Paula Ihamäki, puh. 041 451 5482, paula.ihamaki@stul.fi

Kuvat

Jukka Aro, kuva: Aro Systems
Jukka Aro, kuva: Aro Systems
Lataa
STULin toimitusjohtajana 1. elokuuta aloittava Marko Utriainen, kuva: ABB
STULin toimitusjohtajana 1. elokuuta aloittava Marko Utriainen, kuva: ABB
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry
Harakantie 18 b
02601 Espoo

09 547 610http://www.stul.fi

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry on sähköisen talotekniikan asiantuntija, elinkeinopoliittinen edunvalvoja ja tiedon tuottaja. Liitolla on kaikkiaan noin 3 000 jäsenyritystä ja 16 alueosastoa. STULin urakoitsijajäsenten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 4,5 miljardia euroa ja ne työllistävät 22 000 asentajaa sekä 5 000 toimihenkilöä.  Lisätietoja www.stul.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry

Talotekniikka-ala: Julkinen rakentaminen käyntiin ja asunto-osakeyhtiöiden perusparannuslainojen valtiontakausta vahvistettava5.10.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

Talotekniikka-alan toimijat ovat rakentamisalan näkymiä ennustaneiden tahojen kanssa samoilla linjoilla: ei kovin hyvältä näytä. Joitakuita tuleva kevät suorastaan hirvittää; nähdäänkö samanlainen konkurssien tsunami kuin 1990-luvulla? Nyt tarvitaan nopeita toimia, jotta korjausrakentaminen saadaan vauhtiin ja pahimmat skenaariot torjuttua.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme