Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uimahallin kesäajat voimassa 3.6.-3.9, halli suljettuna 3.7.-7.8.

Jaa
Vaasan uimahallin kesäaukioloajat astuvat voimaan 3.6.2023. Uimahalli on suljettu kesäviikonloppuisin sekä kokonaan huoltotauon ajan 3.7.-7.8.
Kuva: Vaasan kaupunki / Sanna Råback
Kuva: Vaasan kaupunki / Sanna Råback

Uimahallin kesän aukioloajat

Heinä-elokuun huoltotauon aikana hallissa kunnostetaan muun muassa 50 metrin altaan välisillat sekä vedenkäsittelylaitteita.

Uimakoulut vaikuttavat opetusaltaan käyttöön

Uimakoulujen alkamisen myötä lasten opetusallas ja 25 metrin allas on varattu uimaan opetteleville 6.-29.6. klo 8-16. Muina aikoina altaat ovat normaalisti käytössä.

Kesän vesijumppa-aikataulut voi katsoa verkosta osoitteesta www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/uimahalli/vesijumpat-kesa/ tai noutaa uimahallin kassalta.

Liikuntapalveluiden asiakaspalvelu suljettuna viikot 28-29

Uimahallilla sijaitseva kaupungin liikuntapalveluiden asiakaspalvelu on suljettuna viikot 28-29. Koska uimahallin ovet ovat suljettuina tulee liikuntapalveluiden asiakkaiden soittaa asiakaspalveluun ovien avaamista varten:

  • viikko 27: puh. 0400 895007
  • viikot 30-31: puh. 040 6190575

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

uimahallin esihenkilö Jarkko Tuovinen, puh. 040 7543669, jarkko.tuovinen@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki / Sanna Råback
Kuva: Vaasan kaupunki / Sanna Råback
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Matsvinn, loppmarknad och workshoppar för främjande av grön omställning: Program vid Vamia under hållbarhetsveckan!25.9.2023 15:11:32 EEST | Tiedote

Den nationella hållbarhetsveckan infaller 25-29.9. Under veckan minskar Vamias studerande på matsvinnet, ordnar bytesloppis och gör goda gärningar. De studerande har också en fantastisk möjlighet att delta i seminarier, workshoppar och gästbesök som ordnas av Green Skills Vaasa i anknytning till grön omställning, teknologi och företagande.

Ruokahävikkiä, kirpputoria ja vihreän siirtymän työpajoja: Vamialla tapahtuu kestävän kehityksen viikolla!25.9.2023 15:08:46 EEST | Tiedote

Kansallista kestävän kehityksen viikkoa vietetään 25.-29.9. Vamian opiskelijat muun muassa vähentävät ruokahävikkiä, järjestävät vaihtokirppiksen ja tekevät hyviä tekoja. Opiskelijoilla on myös upea mahdollisuus osallistua Green Skills Vaasan järjestämiin seminaareihin, työpajoihin ja vierailuihin koskien vihreä siirtymää, teknologiaa ja yrittäjyyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme