A-Insinöörit Oy

GHS Group Oy on nyt A-Insinöörit

Jaa

A-Insinööreihin viime vuonna yrityskaupalla liittynyt talotekniikkasuunnittelija GHS Group  jatkaa 1.6.2023 toimintaansa A-Insinöörit Teollisuus- ja talotekniikka Oy:n nimellä. Pääkaupunkiseudun talotekniikan suunnitteluyksikkö täydentää A-Insinöörien valtakunnallisia teollisuus- ja talotekniikan palveluja.

GHS Group Oy sulautuu 1.6.2023 talotekniikan suunnittelupalveluja tarjoavaan A-Insinöörien toimialayhtiöön, A-Insinöörit Teollisuus- ja talotekniikka Oy:hyn. Korjausrakentamiseen ja mm. konesalien LVIA-suunnitteluun sekä jäähdytyssuunnitteluun erikoistunut konsulttitoimisto liittyi yrityskaupalla osaksi A-Insinöörit-konsernia kesäkuussa 2022.

– Pystymme nyt palvelemaan sekä talonrakentamisen että teollisuuden asiakkaita kattavasti koko Suomessa. Pääkaupunkiseudulla taloteknisten palvelujen painopiste on tähän asti ollut korjauskohteissa, mutta kuluvan vuoden aikana panostamme entistä vahvemmin myös uudistuotannon kohteisiin ja asiakkuuksiin, teollisuus- ja talotekniikan toimialajohtaja Sasu Karkiainen A-Insinööreistä sanoo.

Talotekniikan suunnitteluyksikkö Helsingissä palvelee laajasti asiakkaita pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. 14 talotekniikan suunnittelijaa tekevät myös energiaselvityksiä ja
-suunnitelmia taloyhtiöille sekä julkisyhteisöille. Yksikönjohtajana jatkaa GHS Groupia luotsannut Janne Koponen. 

– Kesäkuun 1. päivästä lähtien palvelemme asiakkaitamme A-Insinööreinä. Toiminta jatkuu asiakaslähtöisenä, kuten tähänkin asti. Meillä on nyt takanamme leveä palveluketju ja osaajat kaikkiin rakennushankkeen vaiheisiin. Pystymme vastaamaan myös suurhankkeisiin osana isoa, asiakkaiden tavoitteisiin sitoutunutta asiantuntijataloa, Janne Koponen sanoo.

Suunnitteluyksikön referensseihin kuuluu useita tunnettuja kohteita pääkaupunkiseudulla, kuten Kaapelitehtaan energiahankesuunnittelu, jossa tarkasteltiin mm. teknisten järjestelmien energiansäästömahdollisuuksia, Valokuvataiteen museon ilmanvaihtosuunnittelu sekä Suomenlinnan korjaushankkeen talotekniikan valvonta. Tällä hetkellä yksikkö mm. vastaa Lohjan yhteislyseon lukion peruskorjauksessa LVIA-suunnittelusta ja valvonnasta.

GHS Groupin nimi vaihtuu A-Insinöörit-nimeen, mutta palveluista vastaavat tutut yhteyshenkilöt ja asiantuntijat. Helsingin teollisuus- ja talotekniikan asiantuntijat tavoittaa puhelinvaihteen tai verkkosivujen yhteyshenkilöhakemiston kautta.  

Yhteyshenkilöt

Janne Koponen, yksikönjohtaja, teollisuus- ja talotekniikka Helsinki, A-Insinöörit   
puh. 040 717 5300  
janne.koponen@ains.fi 

Sasu Karkiainen, toimialajohtaja, teollisuus- ja talotekniikka, A-Insinöörit  
puh. 050 525 4634  
sasu.karkiainen@ains.fi

Tietoa julkaisijasta

A-Insinöörit (AINS Group) on suomalainen, ennakkoluuloton kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitalo. Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. 1 300 hengen asiantuntijayhteisömme tarjoaa kiinteistö- ja rakennushankkeisiin kaikki suunnittelu- ja projektijohtopalvelut kuudella liiketoiminta-alueella: rakennuttaminen, arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, korjaussuunnittelu, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelu. Toimimme 18 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti.

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. www.ains.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-Insinöörit Oy

Tikkurilan osaamiskampus etenee – pääradan varteen nousee oppilaitosten ja yritysten ekosysteemi21.9.2023 08:37:00 EEST | Tiedote

Tikkurilan Jokiniemeen rakennetaan merkittävä opiskelijoiden ja työpaikkojen keskittymä, jossa kaikkialle pääsee esteettömästi kävellen ja pyöräillen. Maan alla tärinän ja runkomelun torjunta sekä kunnallistekniikka yhdistyvät kekseliäällä tavalla. A-Insinöörit vastaa Vantaan kärkihankkeessa muun muassa katusuunnitelmista ja tärinäntorjunnasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme