Kymen Seudun Osuuskauppa

Valtakunnallista Kyläkauppapäivää vietetään lauantaina 10.6.2023

Jaa
Yhdeksän Kymen Seudun Osuuskaupan S-Marketia ja Salea osallistuu Kyläkauppapäivään.

Vuosittain kesäkuussa toteutettava valtakunnallinen Kyläkauppapäivä muistuttaa lähipalveluiden merkityksestä. Tänä vuonna 10.6.2023 järjestettävään tapahtumaan osallistuu ympäri Suomen satoja pieniä myymälöitä.   

Kymen Seudun Osuuskaupan yksiköistä neljä S-Marketia ja viisi Salea on mukana juhlistamassa kyläkauppoja ja oman kyläyhteisönsä lähipalveluita. Jokainen toimipaikoista osallistuu Kyläkauppapäivään omalla ohjelmallaan. Kaikissa myymälöissä on myös kesäisiä tarjoustuotteita tapahtumapäivän ajan.  

- Kyläkauppapäivän tapahtuma on parhaimmillaan koko kylän yhteinen ponnistus. Esim. Sale Kaipiaisissa VPK Kaipiainen esittelee kalustoaan ja Lions Club Kaipiainen on mukana järjestelyissä. S-Market Elimäellä taas voi tutustua paikallisiin tuotteisiin makkaranpaiston ja kahvittelun lomassa, kertovat ryhmäpäälliköt Matti Jaatinen ja Petra Pakkanen Kymen Seudun Osuuskaupalta. 

 

Kyläkauppapäivään osallistuvat toimipaikat KSO:n toimialueella: 

S-Market Elimäki, Vanhamaantie 16, Elimäki 

S-Market Jaala, Jaalantie 117, Jaala 

S-Market Valkeala, Kustaa III tie 3, Valkeala 

S-Market Virojoki, Itätie 1, Virolahti 

Sale Kaipiainen, Kaipiaistentie 14, Kaipiainen 

Sale Klamila, Museotie 1878, Klamila 

Sale Miehikkälä, Keskustie 5, Miehikkälä 

Sale Pyhtää, Malminsuontie 2, Siltakylä 

Sale Sippola, Sippolantie 20, Sippola 

 

Kyläkauppapäivän järjestävät Päivittäistavarakauppa ry ja sen jäsenyritykset mukaan lukien S-ryhmä. Lue lisää Kyläkauppapäivästä: 

https://www.pty.fi/kaupan-toiminta/hankkeet/kylakauppapaiva/ 

 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa
Tommolankatu 9
45130 Kouvola

010 76 2400http://www.kymenseudunosuuskauppa.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa, eli KSO, on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja 100 toimipaikassa Kymenlaaksossa. Kymen Seudun Osuuskaupan omistavat yli 87 000 kymenlaaksolaista kotitaloutta ja se työllistää 1 600 eri ammattialojen osaajaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymen Seudun Osuuskauppa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme