Uudenmaan ELY-keskus

Nordbon sillan uusiminen vaikuttaa liikenteeseen Mäntsälän Nummisissa

Jaa
Nordbon tiellä (Mt 11708) uusitaan tulevana kesänä huonokuntoinen ja painorajoitettu Nordbon silta. Ensimmäiset työt alkavat kesäkuun alussa kevyen liikenteen kiertotien rakennustöillä.
Nordbon silta.
Nordbon silta.

Työn kokonaiskesto on noin 4 kuukautta. Työt ajaksi siltapaikalle rakennetaan kevyelle liikenteelle väliaikainen kiertotie.

Työn ajaksi Nordbon (tie 11708) ajoneuvoliikenne katkaistaan Pornaistentien ja Perhokujan välillä sijaitsevan Nordbon sillan kohdalta maanantaina 12.6.2023 klo 8.00 ja avataan liikenteelle viimeistään lauantaina 30.9.2023 kello 15.00. Ajoneuvoliikenne ohjataan kiertotielle Helsingintien (tie 140), Mattilantien (tie 11729) ja Pornaistentien (tie 1494) kautta. Kiertotien pituus on noin 11,7 km.

Työn rakennuttajana toimii ELY-keskus. Urakoitsijana kohteissa toimii Tehan Oy ja urakan valvonnasta vastaa Siltainsinöörit TH Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Timo Repo, ELY-keskus, puh. 0295 021 338
Työmaapäällikkö Joonas Kähkönen, Tehan Oy, puh. 050 342 2555
Valvontakonsultti Timo Turunen, Siltainsinöörit TH Oy, puh. 045 126 9961

Kuvat

Nordbon silta.
Nordbon silta.
Lataa
Kartta kiertotiestä.
Kartta kiertotiestä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme