MessukeskusMessukeskus

FinnSec 2023 -messut vastaa ohjelmallaan turvallisuusympäristön haasteisiin

Jaa
Turvallisuusteknologian ja -palvelujen messut FinnSec 2023 ohjelma on julkaistu. Ajankohtaisissa ohjelmissa pureudutaan turvallisuuteen niin koulutuksen ja työpaikkojen, varautumisen- ja riskienhallinnan kuin älykkään teknologian näkökulmista. FinnSec 2023 järjestetään 11.–12.10.23 ensimmäistä kertaa Turvallisuus 2023 -messujen kanssa.

Maailman epävakaus tuo erityisesti esiin tapahtumakokonaisuudessa varautumisen tärkeyden, mikä välittyy tapahtuman Turvallisempi tulevaisuus -pääteemassa. Lisäksi ohjelma jakautuu kolmeen alateemaan, jotka ovat: digitalisaation kautta kasvuun, varautuminen ja riskienhallinta sekä tulevaisuuden työnantaja.

Laurean avainkumppanuuspäällikkö Anssi Kuuselan mukaan turvallisuusalan mielikuvat liittyvät yleisesti vartiointiin, vaikka alalla on tarjolla enemmän esimerkiksi teknologian kehittämiseen ja asentamiseen liittyviä töitä. Kuusela on mukana tapahtuman ohjelmaryhmässä.

”Muutosvauhti alalla on niin kovaa, että näemme tärkeäksi nostaa ohjelmaan sisältöä erityisesti alanvaihtajia ja opiskelijoita varten”, sanoo Kuusela.

FinnSec 2023 ohjelma tarjoaa laajan kattauksen turvallisuusteknologian ja turvallisen tulevaisuuden aiheita valvonnasta älykkäiden kiinteistöjen suunnitteluun, mutta myös henkilöturvallisuuden kuten häirintä- ja maalittamistilanteiden hallintaan käytännössä. Paneelikeskustelussa 12.10. keskustellaan digimurroksen asettamista vaatimuksista kiinteistöympäristölle. EK puolestaan näkee turvallisuuspolitiikan yhä enemmän kauppapolitiikkana, josta tapahtumassa puhuu Kim Mattsson (EK).

”Saamme pitkän ja poikkeuksellisen ajan jälkeen kokea ennennäkemättömän suuren ja monipuolisen turva-alan messut. Digitalisaatio ja tekoäly ovat yhä kiinteämpänä osana turvajärjestelmien suunnittelu- ja toteutusvaiheessa. Kuulemme FinnSec-messuilla, miten esimerkiksi turvallisuus tulee parhaalla tavalla osaksi muuta kiinteistönhallintaa”, sanoo Finnsecurity ry:n toiminnanjohtaja Joona Vuorenpää.

Näiden kahden tapahtuman lisäksi Messukeskuksessa on samaan aikaan myös Kiinteistömessut 2023 ja Avita AudioVisualExpo 2023.


FinnSec 2023 ja Turvallisuus 2023 järjestetään keskiviikosta torstaihin 11.–12.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumat ovat avoinna klo 9–16 ja avajaispäivänä on lisäksi After Work klo 16–19. Kävijät voivat rekisteröityä veloituksetta molempiin tapahtumiin. Messukeskus järjestää FinnSec-messut Finnsecurity ry:n toimeksiannosta ja Turvallisuus-messut Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n toimeksiannosta.

finnsec.fiLinkedIn: #FinnSec2023 

 
Lisätietoja: Anu-Eveliina Mattila, puh. 050 555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Tämän hetken sormusmuotoilu yllättää monimuotoisuudellaan ja rohkeudellaan28.9.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Vuoden Kaunein Sormus 2023 -kilpailun finaalin yleisöäänestys on alkanut. Korumuotoilijoille suunnatussa, nyt 16. kertaa järjestettävässä kilpailussa katsotaan tulevaisuuteen ja etsitään sormusta, jossa on viitteitä huomisen kauneudesta. Finalistisormusten esittely ja muotoilijoita nähdään I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 20.–22.10.2023. Kilpailun voittaja julkistetaan marraskuussa.

Vuoden herkullisin tapahtuma Viini & Ruoka rantautuu Helsingin Messukeskukseen26.9.2023 10:12:24 EEST | Tiedote

Viini & Ruoka kokoaa ruoasta ja viinistä kiinnostuneet Helsingin Messukeskukseen 26.-29.10.2023. Suosittu ja odotettu tapahtuma tarjoaa kävijöille runsaasti monipuolista koettavaa, kuten mielenkiintoisia näytteilleasettajia, suosittuja viinitastingeja, inspiroivia kirjailijavieraita sekä muita makunystyröitä hiveleviä kokemuksia. Tapahtumassa kilpaillaan myös Vuoden Kokki -ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen finaalit. Viini & Ruoka järjestetään Messukeskuksessa samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa.

Helsingin Kirjamessujen ohjelma entistä laajempi, teemakeskusteluissa esillä valta26.9.2023 00:01:00 EEST | Tiedote

Helsingin Kirjamessut 2023 tarjoaa jälleen monipuolisen ohjelman kirjallisuuden ystäville. Tänä vuonna järjestetään yli 900 keskustelua ja kirjailijahaastattelua, joihin osallistuu yli 1000 kirjailijaa, vaikuttajaa, tutkijaa, taiteilijaa ja poliitikkoa. Paikalla on kotimaisten huippukirjailijoiden lisäksi noin 30 kansainvälisiä kirjailijavieraista kymmenestä maasta. Teemakeskustelujen aiheena on valta kirjallisuudessa. Uutta kirjamessujen ohjelmassa ovat keskustelut kirjailijoiden tuotannoista ja kirjasomen entistä vahvempi läsnäolo. Helsingin Kirjamessut järjestetään 26.–29.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa nyt 23. kerran.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme