Aviador Kustannus

Aviador julkaisee brasilialaisen ukulelevirtuoosin cd-levyn

Jaa
Mig Martinsin CD-levy "Roots Of Brazilian Ukulele" ilmestyy keskiviikkona 7.6.2023. Hänen sekä kansanmusiikista että jazzista ammentavaa musiikkiaan pääsee kuulemaan livenä esimerkiksi Kotkan Lohisoitossa perjantaina 9.6.
Levyn kansi: Jari Mattila
Levyn kansi: Jari Mattila

Brasilialainen ukulelevirtuoosi Mig Martins vieraili viime vuonna Suomessa Tropical Winter Ukulele Festivalin vieraana. Vuosittainen festivaali järjestettiin tuolloin poikkeuksellisesti toukokuussa talvella vielä voimassaolleiden koronarajoitusten vuoksi. Vierailun yhteydessä Martins vietti Aviadorin pyynnöstä kaksi täyttä päivää Robi de Godzinskyn studiossa Porvoossa. Äänitysten tuloksena on nyt, Martinsin toisen Suomen vierailun aikana, julkaistava cd-levy Roots of Brazilian Ukulele.

Levytys sisältää sekä perinteisiä choro- ja bossa nova -sävelmiä sekä Martinsin omia, Amazonin alueen musiikkikulttuurista vaikutteita saaneita sävellyksiä. Cover-kappaleista, joiden säveltäjinä levyllä ovat muun muassa Waldir Azevedo, Tom Jobim ja Gilberto Gil, Martins on sovittanut omaperäiset ja kekseliäät versionsa.

Mig Martinsin ukuleletaide tekee kunniaa brasililaisille mestareille, jotka olivat Martinsin tavoin paitsi säveltäjiä myös omien instrumenttiensa suvereeneja taitajia.

_ Vaikka olemme ensisijaisesti kirjankustantamo, julkaisemme silloin tällöin myös levyjä. Ne tukevat mainiosti musiikkipainotteista julkaisuprofiiliamme, toteaa Aviadorin kustantaja Vesa Tompuri.

Roots of Brazilian Ukulele on hankittavissa hyvin varustetuista levykaupoista sekä Aviadorin Kulttuurikulmasta Liisankatu 19:stä. Levy tulee lähiaikoina myös kansainväliseen jakeluun sekä valikoidusti myös kuunteluaikapalveluihin.

Mig Martins on parhaillaan esiintymiskiertueella Suomessa esiintyen sen aikana Helsingissä (3.6.), Varkaudessa (4.6.), Kotkassa (Kymen Lohisoitto 9.6.) ja Haminassa (10.6.)

Lisätietoja:

Vesa Tompuri, kustantaja, Aviador Kustannus (puh. 050 591 6059, vesa@aviador.fi)

Jarkko Mali, myyntijohtaja, Aviador Kustannus (puh. 050 368 8335, jarkko@aviador.fi)

MARTINS, MIG : Roots of Brazilian Ukulele
CD-levy
EAN: EAN003710782501
Ilmestymisaika: Kesäkuu 2023

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Levyn kansi: Jari Mattila
Levyn kansi: Jari Mattila
Lataa
Brasilialainen ukulelevirtuoosi Mig Martins (oik.) esiintyi Espan lavalla lauantaina 3.6. Visa Haaralan (vas.) kanssa. Kuva © Vesa Tompuri
Brasilialainen ukulelevirtuoosi Mig Martins (oik.) esiintyi Espan lavalla lauantaina 3.6. Visa Haaralan (vas.) kanssa. Kuva © Vesa Tompuri
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme