Aviador Kustannus

Kesäkuussa Kulttuurikulmassa Maapallo polullani -valokuvanäyttely

Jaa
Saara Liljan valokuvat ovat esillä Kulttuurikulmassa 2. - 30.6.2023. Kuvien teemana on muutos ja muutoksessa toimiminen. Kuvat kutsuvat katsomaan maailmaa uudesta näkökulmasta ja näkemään asiat uudella tavalla.
Kuva: Saara Lilja
Kuva: Saara Lilja

Ilmasto muuttuu oletettua nopeammin ja luontokato mietityttää. Maapallo polullani -näyttely rakentaa toivoa ja antaa konkretiaa hetken ihmeille. Jokainen päivä on tärkeä, voimme oppia joka päivä uutta ja nähdä asian uudella tavalla – halutessamme avaamme yhdessä enemmän mahdollisuuksia.

Näyttely on jatkoa Saara Liljan Rakkaudesta resilienssiin -näyttelylle, joka pidettiin Aviadorin Kulttuurikulmassa Vironkadulla toukokuussa 2022. Tässä näyttelyssä ei ole runoja eikä pensselinvetoja, vaan runot ja maali ovat valokuvien väreissä ja muodoissa. Näyttelyssä näkyy pisaran matka maailmalla, elämän hetkellisyys ja kohtaamisen ihmeellisyys.

Näyttely toivottaa katsojan sydämellisesti tervetulleeksi hiljentymään kuvaajansa mikrokosmokseen, elämän pieniin yksityiskohtiin, jotka lopulta auttavat meidät kiinnittymään siihen, mikä on tärkeintä. Nämä työt kertovat muutoksesta ja muutoksessa toimimisesta. Kaikissa töissä ei ole vastauksia, oikeastaan enemmän kysymyksiä, koska kysymällä useat asiat menevät eteenpäin ja kytkevät meidät toisiimme. Luonnon pienet ihmeet ja maapallon rajojen rajallisuus.

Liljan edellinen näyttely, Sisukkuuden salaisuuksia, pidettiin tammi-toukokuussa Vantaalla Tikkurilan kirkon aulassa ja Foibekartanossa. Näyttelyn yhteydessä järjestettiin lisäksi taidehetkiä, joissa taiteilija kertoi tarinoita töidensä takaa ja joissa keskusteltiin hyvästä tulevaisuudesta.

Mikäli olet kiinnostunut taidehetkestä, ota yhteyttä Saara Liljaan joko sähköpostilla tai puhelimitse. Näitä taidehetkiä eli tilaisuuksia, jossa taiteilija kertoo töistään ja pysähdytään yhdessä elämän hetkellisyyteen, voidaan järjestää toiveiden mukaan. Pienet ryhmät toimivat parhaiten rakentavan keskustelun syntymiseen.

Lisätietoja:

saara.lilja@emergenssi.fi, 040 172 5366

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Saara Lilja
Kuva: Saara Lilja
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Janika Haatajan esikoisrunokokoelmassa ylevä ja arkinen yhdistyvät5.9.2023 12:52:03 EEST | Tiedote

Janika Haatajan runokokoelma Kukkiva nahka on julkaistu Aviadorin kustantamana. Janika Haataja yhdistää esikoisrunokokoelmassaan Kukkiva nahka uudella tavalla ylevää ja arkista. Kaupan ja teollisuuden tuotebrändit ovat runojen materiaalia yhtä lailla kuin oman identiteetin pohdinnat ja taidekokemukset. Tämä kaikki muodostaa yhdessä jäljittelemättömän kokonaisuuden, joka heijastelee nykyihmisen nopeaa tapaa kokea ympärillään risteilevät viestit ja mielikuvat olemalla samalla kertaa ”auki kuin taivas” ja ”silti lukossa”. Helsingissä asuva Janika Haataja (s. 1989) on opiskellut pakkausmuotoilua ja brändäystä Lahden Muotoiluinstituutissa. HAATAJA, JANIKA : Kukkiva nahka 76 sivua Sidottu, kovakantinen ISBN 9789523811683 Ilmestymisaika: Syyskuu 2023 Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme