Hämeen ELY-keskus

Holman alikulkukäytävän korjaustyöt toteutetaan vuoden 2023 aikana Lahdessa

Jaa
Holman alikulkukäytävän turvallisuutta parannetaan ja käyttöikää pidennetään uusimalla sillan rakenteita. Holman alikulkukäytävä alittaa valtatien 24.
Holman alikulkukäytävä.
Holman alikulkukäytävä.

ELY-keskus korjauttaa Holman alikulkukäytävän Lahdessa vuoden 2023 aikana. Työt kohteessa alkavat 15.6.2023 klo 9 liikennejärjestelyillä. Korjaustyön aikana ajoneuvoliikenteellä on käytössä yksi neljä metriä leveä kaista suuntaansa. Tien nopeusrajoitus lasketaan 60 km/h → 30 km/h. Kevyt liikenne ohjataan sillan päältä kiertotielle. Kulku sillan alla pysyy auki koko korjaustyön ajan.

Työt valmistuvat lokakuun 2023 aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaajana toimii:
ELY-keskus
Terhi Siltanen
0295 021 348


Pääurakoitsijana toimii:
Oteran Oy
Timo Aaltonen
050 535 2986

Kuvat

Holman alikulkukäytävä.
Holman alikulkukäytävä.
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Hämeen ELY-keskus
Hämeen ELY-keskus
Kirkkokatu 12
15140 Lahti

0295 025 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-hame

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen ELY-keskus

Työttömyys lisääntyi Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä edelleen laskua26.9.2023 08:00:24 EEST | Tiedote

Kanta- ja Päijät-Hämeessä oli elokuun lopussa 16 987 työtöntä työnhakijaa, joista 990 oli kokoaikaisesti lomautettuja. Tämä on 284 vähemmän (-2 %) kuin vuosi sitten. Lasku johtui muiden työttömien määrän vähenemisestä, sillä lomautettuja oli 226 enemmän. Heinäkuusta elokuuhun työttömien työnhakijoiden määrä TE-toimistossa ja kuntakokeiluissa laski 1602:lla, mikä on kausivaihtelulle tyypillistä. Tiedot ilmenevät Hämeen ELY-keskuksen työllisyyskatsauksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme